Рецепт Запечена страви з lisichkami фото

Запечена страви з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Запіканка з лисичками є цілий листковий пиріг, який можна подати і на гаряче, і на холодну. Креязик начинка, хрустка скоринка, неповторний смак лисичок не залишать байдужих.

Опис приготування:

Відмінна вершкова запіканка з лисичками і картоплею сподобається будь-якому. Смак виходить чудовий! До речі, яйця можна не додавати. Це просте блюдо, хоч і без м'яса, є дуже ситним. Подавайте його на обід або вечерю.

Як приготувати запіканку з лисичками?

1. Лісіцкі чистий, промийте і доведіть до кипіння. Варіть після закипання протягом 15-20 хвилин.

2. Картопля очистіть і зваріть.

3. Цибулини почистіть, наріжте невеликими кубиками, викладіть в тарілку, перемішавши з гірчицею. Залиште маринуватися.

4. Сир натріть на крупній тертці, додайте сметану, дрібно нарізану кріп і перемішайте. Якщо суміш занадто густа, додайте трохи води.

5. З картоплі зробіть пюре, додавши сирі яйця.

6. У змащену маслом або жиром форму для випічки викладіть картопляне пюре, йому - шар відварених лисичок (великі гриби поріжте), потім шар маринованої цибулі. Зверху залийте все сметаною з сиром.

7. Надішліть блюдо в духовку, розігріту до температури 180 градусів, з 15-20 хвилин.

Запечена страви з lisichkami готові!

Смачного!

  • Лісіцкі - 500 грам
  • Картопля - 8 штук
  • Цибулина - 2 штуки
  • Крем - 150 грам
  • Кріп (пучок) - 1 штука
  • Яйця курячі - 2 штуки (можна не додавати.)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
Відмінна вершкова запіканка з лисичками і картоплею сподобається будь-якому. Смак виходить чудовий! До речі, яйця можна не додавати. Це просте блюдо, хоч і без м'яса, є дуже ситним. Подавайте його на обід або вечерю.

Як приготувати запіканку з лисичками?

1. Лісіцкі чистий, промийте і доведіть до кипіння. Варіть після закипання протягом 15-20 хвилин.

2. Картопля очистіть і зваріть.

3. Цибулини почистіть, наріжте невеликими кубиками, викладіть в тарілку, перемішавши з гірчицею. Залиште маринуватися.

4. Сир натріть на крупній тертці, додайте сметану, дрібно нарізану кріп і перемішайте. Якщо суміш занадто густа, додайте трохи води.

5. З картоплі зробіть пюре, додавши сирі яйця.

6. У змащену маслом або жиром форму для випічки викладіть картопляне пюре, йому - шар відварених лисичок (великі гриби поріжте), потім шар маринованої цибулі. Зверху залийте все сметаною з сиром.

7. Надішліть блюдо в духовку, розігріту до температури 180 градусів, з 15-20 хвилин.

Запечена страви з lisichkami готові!

Смачного!

Схожі рецепти