Рецепт Запечена страви в Tuscan фото

Запечена страви в Tuscan
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати запіканку по-тоскански в домашніх умовах. Це чудове блюдо, яке припаде до душі всієї сім'ї. Воно й корисне, і незвичайне, адже тут запіканка несолодка!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную рецепт приготування запіканки по-тоскански. Це відмінний вибір для всіх поціновувачів здорової, живильним і в той же час вишуканої кухні. Ця страва сподобається як спортсменам і всім шанувальникам ЗСЖ, так і фанатам делікатній тосканської кухні. Загалом, рекомендую і розповідаю, як приготувати запіканку по-тоскански!

  • Сир - 500 грам
  • Сир - 100 грам( твердий солоний)
  • Яйця - 2 штуки
  • В'ялені томати - 50 грам
  • Маслини без кісточок - 50 грам
  • Спеції - 1 За смаком
запечена страви в Tuscan - фото крок 1
1. Змішаємо в блендері сир, тертий твердий сир і яйця. Спеції - за смаком.
запечена страви в Tuscan - фото крок 2
2. Якщо хочете більш ніжну консистенцію, окремо збийте яєчні білки, цю піну акуратно домішали в готову суміш. Але я цього не робила. Викладаємо у форму для випічки.
запечена страви в Tuscan - фото крок 3
3. Додамо тепер томат і оливки. Відправимо запіканку в духовку на 25-35 хвилин при 200 градусах.
запечена страви в Tuscan - фото крок 4
4. Ось так буде виглядати готову страву.
запечена страви в Tuscan - фото крок 5
5. Залишилося нарізати шматочками - і страву можна подавати до столу! Смачного!

Схожі рецепти