Запечена страви в Tuscan
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати запіканку по-тоскански в домашніх умовах. Це чудове блюдо, яке припаде до душі всієї сім'ї. Воно й корисне, і незвичайне, адже тут запіканка несолодка!
Вашій увазі пропоную рецепт приготування запіканки по-тоскански. Це відмінний вибір для всіх поціновувачів здорової, живильним і в той же час вишуканої кухні. Ця страва сподобається як спортсменам і всім шанувальникам ЗСЖ, так і фанатам делікатній тосканської кухні. Загалом, рекомендую і розповідаю, як приготувати запіканку по-тоскански!
- Сир - 500 грам
- Сир - 100 грам( твердий солоний)
- Яйця - 2 штуки
- В'ялені томати - 50 грам
- Маслини без кісточок - 50 грам
- Спеції - 1 За смаком

1. Змішаємо в блендері сир, тертий твердий сир і яйця. Спеції - за смаком.

2. Якщо хочете більш ніжну консистенцію, окремо збийте яєчні білки, цю піну акуратно домішали в готову суміш. Але я цього не робила. Викладаємо у форму для випічки.

3. Додамо тепер томат і оливки. Відправимо запіканку в духовку на 25-35 хвилин при 200 градусах.

4. Ось так буде виглядати готову страву.

5. Залишилося нарізати шматочками - і страву можна подавати до столу! Смачного!