Рецепт Запечена палтус фото

Запечена палтус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Палтус
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Страва, яке я хочу показати, безсумнівно гідно бути в меню хорошого ресторану. Воно легке, вишукане і неймовірно апетитне. Процес при цьому зовсім нескладний, так що сміливо повторіть будинку.

Отже, перед вами класна ідея, як приготувати запечений палтус з устричним соусом, часником і чебрецем. В даному випадку використовується невеликий шматочок філе, так що зазначені інгредієнти розраховані на одну порцію. Подавати блюдо до столу можна з соусом, гарніром або салатом.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Устричний соус - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Файл палтус - 200 грам
  • Сіль, перець, чебрець - За смаком
запечена палтус - фото крок 1
1. Духовку дозволите і розігрійте до 180 градусів. На лист пергаменту вилийте ложку оливкової олії і викладіть нарізаний часник.
запечена палтус - фото крок 2
2. Зверху покладіть трохи устричного соусу.
запечена палтус - фото крок 3
3. Файл палтус з сіллю і poperčite за смаком. Викладіть гілочку чебрецю на пергамент і зверху рибку.
запечена палтус - фото крок 4
4. Зверху полийте невеликою кількістю масла.
запечена палтус - фото крок 5
5. Загорніть пергамент конвертиком.
запечена палтус - фото крок 6
6. І запікайте 15 хвилин до готовності.
Смачного!

Схожі рецепти