Запечена палтус
(покроковий рецепт з фото)
Страва, яке я хочу показати, безсумнівно гідно бути в меню хорошого ресторану. Воно легке, вишукане і неймовірно апетитне. Процес при цьому зовсім нескладний, так що сміливо повторіть будинку.
Отже, перед вами класна ідея, як приготувати запечений палтус з устричним соусом, часником і чебрецем. В даному випадку використовується невеликий шматочок філе, так що зазначені інгредієнти розраховані на одну порцію. Подавати блюдо до столу можна з соусом, гарніром або салатом.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Устричний соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Файл палтус - 200 грам
- Сіль, перець, чебрець - За смаком
1. Духовку дозволите і розігрійте до 180 градусів. На лист пергаменту вилийте ложку оливкової олії і викладіть нарізаний часник.
2. Зверху покладіть трохи устричного соусу.
3. Файл палтус з сіллю і poperčite за смаком. Викладіть гілочку чебрецю на пергамент і зверху рибку.
4. Зверху полийте невеликою кількістю масла.
5. Загорніть пергамент конвертиком.
6. І запікайте 15 хвилин до готовності.
Смачного!
Смачного!