Запечена палтус з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Запечена риба завжди виходить дуже смачна. А якщо приготувати її з незвичайним соусом, то бажаючих її спробувати, буде безліч. Спробуйте!
Це відмінне блюдо чудово підійде для святкового столу. Його з успіхом можна приготувати на Новий рік чи Різдво. Часу на активну підготовку зовсім небагато піде, а духовка все доробить сама.
- Палтус - 1 кілограм
- Майонез - 300 грам
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 Пучков
- Помідори - 3-4 штук
- Сир твердий - 150 грам
- Спеції - За смаком
Філе палтуса викладіть на деко для запікання, застелений фольгою. Бока трохи подверніте краями фольги. Посипте спеціями і зробіть поперечні надрізи, НЕ дорізаючи в глибину.
У надрізи вставте нарізані помідори.
Для соусу змішайте майонез і гірчицю.
Додайте нарізану петрушку. Перемішайте.
Соусом густо змастіть рибу.
Рясно посипте тертим сиром.
Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.
Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.
Смачного!