Рецепт Запечена палтус з майонезом фото

Запечена палтус з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Палтус
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечена риба завжди виходить дуже смачна. А якщо приготувати її з незвичайним соусом, то бажаючих її спробувати, буде безліч. Спробуйте!

Опис приготування:

Це відмінне блюдо чудово підійде для святкового столу. Його з успіхом можна приготувати на Новий рік чи Різдво. Часу на активну підготовку зовсім небагато піде, а духовка все доробить сама.

  • Палтус - 1 кілограм
  • Майонез - 300 грам
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 Пучков
  • Помідори - 3-4 штук
  • Сир твердий - 150 грам
  • Спеції - За смаком
запечена палтус з майонезом - фото крок 1
Філе палтуса викладіть на деко для запікання, застелений фольгою. Бока трохи подверніте краями фольги. Посипте спеціями і зробіть поперечні надрізи, НЕ дорізаючи в глибину.
запечена палтус з майонезом - фото крок 2
У надрізи вставте нарізані помідори.
запечена палтус з майонезом - фото крок 3
Для соусу змішайте майонез і гірчицю.
запечена палтус з майонезом - фото крок 4
Додайте нарізану петрушку. Перемішайте.
запечена палтус з майонезом - фото крок 5
Соусом густо змастіть рибу.
запечена палтус з майонезом - фото крок 6
Рясно посипте тертим сиром.
Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.
запечена палтус з майонезом - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти