Запечена куряча грудка з помідорами і часником
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати курячу грудку в духовці. Її можна подати як самостійне блюдо, так і доповнити гарніром або овочевим салатом. Цей рецепт багатьом припаде до смаку!
Куряча грудка завжди може виручити, якщо необхідно швидко і смачно нагодувати сім'ю. Її можна готувати різними способами, але дуже смачно і корисно виходить, якщо її запекти в духовці, додавши смачну начинку. Спробуйте!
- Куряча грудка - 4-6 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Кожну курячу грудку розрізати вздовж, не доходячи до кінця. Тим самим, зробивши невелику кишеньку.
Посипте грудки сіллю і спеціями.
На одну половину грудок викладіть помідори і трохи часнику.
Закрийте начинку другою половинкою грудки і викладіть у форму для запікання. Зверху посипте тертим сиром. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40-50 хвилин.
Смачного!