Запечена кукурудза в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю варену молоду кукурудзу, а ось недавно відкрила для себе оригінальний рецепт приготування запеченої кукурудзи в мультиварці з соєвим соусом і кропом. Вийшло незвично і смачно!
Рецепт, як приготувати запечену кукурудзу в мультиварці, дуже простий і не відніме у вас багато часу. А результат перевершить всі ваші очікування, в цьому будьте впевнені. Адже це не звичайна варена кукурудза, до якої ми давно звикли і вже злегка охолонули (хоча і таку в сезон їмо з задоволенням). Кукурудза, приготована за моїм рецептом, відрізняється легким пряним ароматом, який надають їй соєвий соус і кріп. Запевняю, більше ніяких спецій вам не знадобиться, все буде дивно смачно! До речі, сіль вам також не буде потрібно, адже соєвий соус в своєму складі має досить солі.
- Кукурудза - 3 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 2-3 штук (гілочки)
- Вершкове масло - 30 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Нам знадобиться 3 качана молодої кукурудзи.
Кукурудзу відваріть протягом 15 хвилин до напівготовності. Солити воду не потрібно.
Кожен качан розламайте навпіл.
Змастіть кожен шматок вершковим маслом. Це дуже зручно робити, коли масло злегка підтале.
Викладіть кукурудзу в чашу мультиварки, полийте соєвим соусом, присипте рубаним кропом. Увімкніть режим випічки на 30 хвилин, закрийте крушку і готуйте до кінця роботи програми.
Кукурудза готова. Подавайте її до столу гарячою.