Рецепт Запечена качка в рукаві фото

Запечена качка в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Фрукти , Качка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви в рукаві , Страви цілком
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Відмітна особливість страв, які готують в рукаві: вони виходять ніжними або дуже соковитими. А качка, укупі з усіма інгредієнтами, подарує вам неймовірний смак.

Опис приготування:

Впевнена, ви не пошкодуєте, що скористалися моїм особистим рецептом, як приготувати запечену качку в рукаві. Виконуйте все, як буде показано і написано, і ви обов'язково скуштуєте неймовірно ніжне м'ясо і насолодитеся приємним ароматом страви. Почнемо!

  • Качка - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Чебрець - 1 пучок
  • Орегано - 1 пучок
запечена качка в рукаві - фото крок 1
Для початку моєму і обсушуємо качку. Беремо яблуко і лимон. Нарізаємо фрукти часточками, а яблуко відчищаємо від шкірки.
запечена качка в рукаві - фото крок 2
Далі наповнюємо качку. Кладемо туди нарізані фрукти і орегано. Отвір заколюємо зубочистками, щоб під час запікання нічого не вивалилося. Якщо немає зубочисток, можна зашити нитками.
запечена качка в рукаві - фото крок 3
Пакуємо качку в рукав. І знову кладемо на неї лимон, яблуко і орегано, посипаємо перцем і чебрецем.
запечена качка в рукаві - фото крок 4
Розігріваємо духовку до 200 градусів, запікаємо качку в рукаві протягом двох або двох з половиною годин.
запечена качка в рукаві - фото крок 5
За тридцять хвилин до приготування качки слід розрізати рукав. Це потрібно для того, щоб вийшла золотава піджареної корочка.
запечена качка в рукаві - фото крок 6
Блюдо готово, можна попередньо обробити качку на порції, або винести цілою і розрізати перед гостями або родиною. На особистому досвіді рекомендую другий варіант. Тоді все просто зачаруються насиченим, ніжним ароматом страви. Смачного!

Схожі рецепти