Запечена голець
(покроковий рецепт з фото)
Апетитний голець з овочами на гарнір - це прекрасна альтернатива м'ясних страв. Ніжне м'ясо риби, нагадує лосося в духовці, виходить соковитим і смачним. Рекомендую рецепт запеченого гольця!
Golec - маловідома риба сімейства лососевих, а даремно, адже вона нітрохи не поступається за смаком тієї ж форелі або інший червоної риби. У неї, правда, дуже дрібна луска, тому її може бути важкувато чистити, але зате кісток трохи і результат чудовий! Щоб приготувати запеченого гольця, знадобляться спеції, половина лимона, трави і фольга.
- Golec - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Розмарин - 2-3 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Braai - 1 пучок
- Фасоль стручковая - 300 грам
- Морквина - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Імбир - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Рибу помийте, чистий і vиpotroshite. Відріжте у неї хвіст і плавники.
Лимонпоріжте кружечками або скибочками.
Рибку добре посоліть і поперчіть зовні і всередині.
Всередину покладіть лимон, розмарин і кінзу.
Рибку добре посоліть і поперчіть зовні і всередині.
Всередину покладіть лимон, розмарин і кінзу.
Загорніть рибу у фольгу, надішліть її в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Поки риба запікається, ви можете приготувати овочевий гарнір.
Візьміть квасоля стручкову, обсмажте її на розігрітій сковороді з маслом рослинним.
Візьміть квасоля стручкову, обсмажте її на розігрітій сковороді з маслом рослинним.
Потім додайте порізану кубиками моркву і болгарський перець.
Перемішайте, сіль і poperčite, додайте трохи води, щоб овочі гасилися, НЕ podgorali.
Перемішайте, сіль і poperčite, додайте трохи води, щоб овочі гасилися, НЕ podgorali.
Додайте імбир тертий за смаком, тушкуйте під кришкою до готовності овочів.