Рецепт Голець смажений фото

Голець смажений
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Киргизька кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Так багато існує видів риби, що більшу частину ми, напевно, так і не спробуємо в своєму житті. Хоча, якщо поставити собі за мету це зробити, то все одно не всяку у нас можна дістати і купити.

Опис приготування:

Але мене цей факт не зупиняє і, коли на ринку бачу нову для себе рибку, то обов'язково беру її на пробу. А вже прийшовши додому, шукаю, що з неї можна зробити. Вчора я дізналася, як приготувати голець смажений. У житті про такий вид не чула, але виглядає вона цілком зазвичай і смак має звичний для наших широт.

  • Golec - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сухарі зі спеціями - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції до риби - За смаком
  • Зелень - 1 пучок (кріп, петрушка)
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
голець смажений - фото крок 1
Рибу почистіть від луски. Видаліть голову, плавники, кістки. Помийте і наріжте середніми шматочками.
голець смажений - фото крок 2
Змішайте спеції для риби, сіль, дрібно посічену зелень, сухарі. Тепер шматочки риби обваляйте в цій суміші.
голець смажений - фото крок 3
Розігрійте сковороду і обсмажте рибку на сильному вогні.
голець смажений - фото крок 4
Як вона стане золотистого кольору, знімайте її з вогню і подавайте з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти