Закуска з манго з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Час від часу потрібно балувати себе і рідних екзотичними стравами, тому раджу подивитися, як приготувати закуску з манго з креветками - незвичайне, але смачне, яскраве і швидке блюдо.
Багато хто погодиться, що швидкі в приготуванні закуски - порятунок для будь-якої господині! Ця страва не виняток. Більш того, така екзотична закуска порадує око: яскраві манго, помідори і рукола так і змушують спробувати хоча б шматочок! Креветки можна брати будь-які, орієнтуйтеся на свій смак. Як зелені раджу брати саме рукколу, вона ідеально поєднується з манго і креветками.
- Рукола - 200 грам
- Креветки - 400 грам
- Помідори - 200 грам
- Лимон - 1 штука
- Манго - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Перець мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Бальзамічний оцет - 3-4 чайних ложок
- Часник - 4 зубчики
1. Креветки розморозити, очистіть хвостики за бажанням. Додати сіль, поперчіть, полийте лимонним соком і залиште на 10 хвилин.
2. На розігрітій сковороді з оливковою олією злегка підсмажте подрібнений часник. Обсмажте креветки з лимонним соком до готовності (2 хвилини). Злийте креветки через сито.
3. Невеликими шматочками наріжте манго, помідори і огірки (попередньо очистіть їх від шкірки). На блюдо викладіть огірки, манго, помідори, креветки.
4. Прикрасьте салат руколою, збризніть все бальзамічним оцтом. Смачного!