Закуска із зелених помідорів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Відмінний варіант для пікніка - закуска із зелених помідорів. Я навчився робити таку, коли гостював у друга в Грузії. Там таку нехитру овочеву закуску можна часто зустріти на застіллях.
До вашої уваги - рецепт маринованої закуски із зелених помідорів, яка дуже популярна в кавказьких країнах, зокрема в Грузії. Під страви з м'яса йде чудово. Рекомендую! 
- Помідори зелені - 1, 5 кілограма
 - Перці - 300 грам(1-2 невеликих солодких і гострі)
 - Часник (головка) - 1, 5 штуки
 - Спеції - За смаком (у мене: 1 ст.Л. Пажитника і 1 ст.Л. Календули)
 - Сіль - За смаком
 - Зелень свіжа - За смаком (у мене: 70 г. Листя селери, 70 г. Петрушки і 70 г. koriandra)
 - Олія - 100 мілілітрів
 - Оцет 9-відсотковий - 120 мілілітрів
 - Цибуля ріпчаста - 3 штуки (середнього розміру)
 

Зелені помідори нарізати на дольки, покласти в глибоку посудину, посолити (за смаком, але як мінімум столову ложку). Гарненько перемішати і залишити на 2 години в прохолодному місці.

Злегка притисніть помідори чимось (тарілкою, наприклад), щоб вони виділили трохи рідини.

Виділилася рідина злити.

Лук зі спеціями обсмажити на маслі протягом 3-4 хвилин на середньому вогні під кришкою.

У посудину з помідорами покласти обсмажену цибулю (разом з маслом, в якому він смажився) і нарізані перці.

Додати нарізаний часник і зелень. Перемішати.

Оцет довести до кипіння і кип'ятити 2-3 хвилини, після чого зняти з вогню, злегка остудити і залити їм овочі. Гарненько перемішайте і відправте в холодильник маринуватися як мінімум на 2-3 дня. Пару раз за день потрібно гарненько перемішувати все овочі.

Власне, через 2-3 дня закуска буде готова. При бажанні, її можна закатати в банки, вона буде прекрасно зберігатися.