Рецепт Закачування огірків з цибулею фото

Закачування огірків з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Овочі , Огірок , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Цей рецепт регулярно використовую, коли роблю закачування на зиму. Просто, зручно і смачно. Зберігається чудово і не вибухає.

Опис приготування:

Огірки і цибулю потрібно порізати і залишити пускати сік зі спеціями. Потім проварити і закатати. Перевернути баночки догори дном до повного охолодження. Після чого можна прибрати їх в прохолодне місце для зберігання.

  • Цибуля - 1 кілограм
  • Огірки - 3 кілограма
  • Сіль - 2, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Оцет 9% -ний - 8 Ст. Ложок
  • Масло рослинне без запаху - 18 Ст. Ложок
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
закачування огірків з цибулею - фото крок 1
Підготуємо овочі і спеції для закачування. Банки і кришки відразу ставимо стерилізувати. Огірки вимиємо, цибуля очистимо.
закачування огірків з цибулею - фото крок 2
Цибулю ріжемо кільцями.
закачування огірків з цибулею - фото крок 3
Огірочки ріжемо, як на салат, невеликими шматочками.
закачування огірків з цибулею - фото крок 4
Беремо каструлю-нержавійку, складаємо туди огірки, цибуля, спеції, масло і оцет. Перемішуємо і залишаємо пускати сік. Я залишила на 2 годину.
закачування огірків з цибулею - фото крок 5
Включаємо вогонь, доводимо до кипіння огірки. Варимо на повільному вогні під кришкою 5-7 хвилин.
закачування огірків з цибулею - фото крок 6
Розкладаємо по банках стерильним і закочує.

Схожі рецепти