Рецепт Заготівля лисичок на зиму фото

Заготівля лисичок на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Заготівля лисичок на зиму - дуже простий процес. Їх всього-то потрібно підсмажити. Погодьтеся, адже як-же приємно відкрити баночку улюблених грибів взимку і насолодитися їх неймовірним смаком.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт заготовки лисичок на зиму. Гриби перебираємо і промиваємо, потім обсмажуємо на сковороді, щоб пішла волога. Додаємо масло і добре солимо, перемішуємо і обсмажуємо до готовності. Щільно утрамбовуємо гриби в банку і заливаємо розтопленим жиром. Закриваємо банки кришками і зберігаємо в прохолодному місці. Хай щастить!

  • Лісіцкі - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Жир свинячий - За смаком
заготівля лисичок на зиму - фото крок 1
Перебираємо і промиваємо гриби, викладаємо їх на гарячу сковороду, солимо і даємо випаруватися рідини.
заготівля лисичок на зиму - фото крок 2
Тепер додаємо масло і сіль за смаком, обсмажуємо гриби до повної готовності.
заготівля лисичок на зиму - фото крок 3
Обсмажені гриби розкладаємо по стерилізованим баночках, щільно їх утрамбовуючи. Заливаємо гриби розтопленим на сковороді свинячим жиром. Закриваємо банки кришками, даємо грибам охолонути (не перевертається банки) і зберігаємо в прохолодному місці до зими. Смачного!

Схожі рецепти