Заготівля лисичок на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Заготівля лисичок на зиму - дуже простий процес. Їх всього-то потрібно підсмажити. Погодьтеся, адже як-же приємно відкрити баночку улюблених грибів взимку і насолодитися їх неймовірним смаком.
До вашої уваги - класичний рецепт заготовки лисичок на зиму. Гриби перебираємо і промиваємо, потім обсмажуємо на сковороді, щоб пішла волога. Додаємо масло і добре солимо, перемішуємо і обсмажуємо до готовності. Щільно утрамбовуємо гриби в банку і заливаємо розтопленим жиром. Закриваємо банки кришками і зберігаємо в прохолодному місці. Хай щастить!
- Лісіцкі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Жир свинячий - За смаком
Перебираємо і промиваємо гриби, викладаємо їх на гарячу сковороду, солимо і даємо випаруватися рідини.
Тепер додаємо масло і сіль за смаком, обсмажуємо гриби до повної готовності.
Обсмажені гриби розкладаємо по стерилізованим баночках, щільно їх утрамбовуючи. Заливаємо гриби розтопленим на сковороді свинячим жиром. Закриваємо банки кришками, даємо грибам охолонути (не перевертається банки) і зберігаємо в прохолодному місці до зими. Смачного!