Рецепт Заєць в сметанному соусі фото

Заєць в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Зайчатина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Чи знаєте ви, як приготувати зайця в сметані? Саме завдяки сметані м'ясо виходить ніжним, соковитим, кожен шматочок просто тане в роті. Ви можете додати ароматні спеції і трави.

Опис приготування:

Зайця можна гасити в каструлі, духовці або мультиварці. Подавайте гаряче блюдо з гарніром з відвареного рису, картоплі або з овочами. За смаком м'ясо трохи відрізняється від звичної нам курки, більш відчутні його волокна. Обов'язково подавайте його з утворилася підливою.

  • Часник - 3 зубчики
  • Заєць - 1 штука
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Цибуля - 2 штуки
  • Крем - 0, 5 L
  • Вода - 1 Склянка
  • Спеції - За смаком (кріп, петрушка, розмарин)
1
Обробити зайця на шматочки. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте до золотистої скоринки, потім перекладіть на тарілку.
2
Цибуля наріжте півкільцями. Поверніть сковороду на вогонь, долийте рослинне масло і викладіть цибулю. Додайте сіль, чорний мелений перець і спеції, обсмажте його до готовності.
3
Викладіть до цибулі зайця, додайте сметану, воду, подрібнений часник, паприка.
4
Доведіть суміш до кипіння, потім зменшіть вогонь і накрийте сковороду кришкою, готуйте близько 40-60 хвилин.
5
Подавайте зайця в сметані з авокадо і гарніром з відвареного рису. Смачного!

Схожі рецепти