Заєць в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Чи знаєте ви, як приготувати зайця в сметані? Саме завдяки сметані м'ясо виходить ніжним, соковитим, кожен шматочок просто тане в роті. Ви можете додати ароматні спеції і трави.
Зайця можна гасити в каструлі, духовці або мультиварці. Подавайте гаряче блюдо з гарніром з відвареного рису, картоплі або з овочами. За смаком м'ясо трохи відрізняється від звичної нам курки, більш відчутні його волокна. Обов'язково подавайте його з утворилася підливою.
- Часник - 3 зубчики
- Заєць - 1 штука
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 0, 5 L
- Вода - 1 Склянка
- Спеції - За смаком (кріп, петрушка, розмарин)
1
Обробити зайця на шматочки. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте до золотистої скоринки, потім перекладіть на тарілку.
2
Цибуля наріжте півкільцями. Поверніть сковороду на вогонь, долийте рослинне масло і викладіть цибулю. Додайте сіль, чорний мелений перець і спеції, обсмажте його до готовності.
3
Викладіть до цибулі зайця, додайте сметану, воду, подрібнений часник, паприка.
4
Доведіть суміш до кипіння, потім зменшіть вогонь і накрийте сковороду кришкою, готуйте близько 40-60 хвилин.
5
Подавайте зайця в сметані з авокадо і гарніром з відвареного рису. Смачного!