Рецепт Юшка зі скумбрії фото

Юшка зі скумбрії
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Скумбрія дуже корисна і смачна в будь-якому вигляді - і смажена, і копчена, і запечена. А ще з неї виходить ніжна, жирна і чудова вуха, яку зовсім нескладно приготувати в домашніх умовах.

Опис приготування:

Вуха - це не тільки похідне блюдо, яке готується виключно на природі. Великим успіхом в нашій родині користується приготована в домашніх умовах вуха зі скумбрії. Її можна їсти і в гарячому і в холодному вигляді. Я поділилася з вами своїм рецептом приготування юшки. Хотілося б побачити на сайті і рецепти приготування інших господинь.

  • Скумбрія - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Зелень - 100 грам (зелень кропу, петрушки, кінзи ділимо на дві частини. Одна частина додається при варінні, друга - перед подачею в тарілки)
  • Лимон - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
юшка зі скумбрії - фото крок 1
Скумбрію почистити, помити і обробити на порційні шматочки.
юшка зі скумбрії - фото крок 2
Ставимо каструлю з водою ( приблизно 2 L) на плиту і закладаємо в неї рибу, 1 морквину, розрізану на декілька частин, цибулину і частину зелені.
юшка зі скумбрії - фото крок 3
Як тільки рибний бульйон закипить кладемо в нього очищений і порізаний кубиками картоплю і моркву. Солимо .
юшка зі скумбрії - фото крок 4
Коли овочі доведені до готовності, додаємо перець, лавровий лист і вимикаємо плиту. Якщо вуха НЕ їстимуть діти - можна додати в неї пару ложок горілки. Це підкреслить і посилить смак юшки. Перед подачею на стіл, в кожну тарілку покладіть шматочок лимона і посипте юшку дрібно нарубаної зеленню.

Схожі рецепти