Рецепт Юшка з яйцем фото

Юшка з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Вуха - традиційне блюдо російської кухні. Вона вважається унікальною стравою з відмітними особливостями приготування і складу.

Опис приготування:

Якщо Ви вирішили приготувати юшку з яйцем у цій простому рецептом, майте на увазі, що для цього підійдуть не всі сорти риби. Для приготування юшки використовується риба, м'ясо якої володіє клейкість, ніжністю і «солодкістю». Найбільш придатними для класичної юшки є судак, окунь, EDF і сиг, в другу чергу жерех, короп, голавль, карась, короп, краснопірка. На жаль, не завжди є можливість придбати рибу перерахованих сортів, тому Ви можете замінити її на свіжу морську рибу: тріска, палтус, морського окуня. Головне, стежте, щоб це не були такі сорти: плотва, лящ, peskary, уклейка, вобла, тарань, а також оселедцевих всіх видів, скумбрія, чехонь, бички.

  • Риба - 500 грам
  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
юшка з яйцем - фото крок 1
1. Картопля крупно нарізаємо кубиками.
юшка з яйцем - фото крок 2
2. Потім шматками нарізаємо рибу.
юшка з яйцем - фото крок 3
3. Ставимо каструлю з водою на плиту, доводимо воду до кипіння і кладемо в неї картоплю і рибу. Варимо до готовності.
юшка з яйцем - фото крок 4
4. Далі дрібно нарізаємо цибулю.
юшка з яйцем - фото крок 5
5. Збиваємо яйця.
юшка з яйцем - фото крок 6
6. Коли картопля буде вже майже готовий, додаємо в каструлю подрібнену цибулю і лавровий лист. Не забуваємо посолити і поперчити за смаком. Потім додаємо в суп збиті яйця і доводимо до кипіння.
юшка з яйцем - фото крок 7
7. Наша вуха готова до вживання! Посипаємо її зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти