Юшка з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Вуха - традиційне блюдо російської кухні. Вона вважається унікальною стравою з відмітними особливостями приготування і складу.
Опис приготування:
Якщо Ви вирішили приготувати юшку з яйцем у цій простому рецептом, майте на увазі, що для цього підійдуть не всі сорти риби. Для приготування юшки використовується риба, м'ясо якої володіє клейкість, ніжністю і «солодкістю». Найбільш придатними для класичної юшки є судак, окунь, EDF і сиг, в другу чергу жерех, короп, голавль, карась, короп, краснопірка. На жаль, не завжди є можливість придбати рибу перерахованих сортів, тому Ви можете замінити її на свіжу морську рибу: тріска, палтус, морського окуня. Головне, стежте, щоб це не були такі сорти: плотва, лящ, peskary, уклейка, вобла, тарань, а також оселедцевих всіх видів, скумбрія, чехонь, бички.
- Риба - 500 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком