Рецепт Юшка з пангасіуса фото

Юшка з пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Пангасіус
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи, Вуха

В пост і не тільки - рибна юшка завжди буде доречною і корисною на будь-якому столі. Хочу вам показати свій рецепт юшки з пангасіуса.

Для приготування юшки з пангасіуса нам знадобиться середнє філе, кілька великих або побільше дрібних картоплин, спеції рибні (я ще обов'язково лавровий лист додаю). Звичайно, вуха домашня - не та справжня вуха, приготована на багатті біля річки. Але і такий супчик виходить досить смачним і корисним.

  • Пангасіус - 600 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Помідор - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Спеції - За смаком
юшка з пангасіуса - фото крок 1
Філе ріжемо на шматки, відправляємо варитися.
юшка з пангасіуса - фото крок 2
Пагсаіус дає багато піни - не забуваємо її знімати. Потім ріжемо картоплю і додаємо через 15 хвилин після початку варіння.
юшка з пангасіуса - фото крок 3
Робимо зажарку: цибуля обсмажуємо в маслі.
юшка з пангасіуса - фото крок 4
Трьом на тертці моркву і додаємо до цибулі.
юшка з пангасіуса - фото крок 5
У блендері подрібніть помідор, додайте до зажарки (або просто томатну пасту).
юшка з пангасіуса - фото крок 6
Часник подрібнений і спеції теж додаємо до овочів.
юшка з пангасіуса - фото крок 7
Перекладаємо зажарку в каструлю, додаємо лавровий лист. Варимо хвилин 5.
Готову вуха з пангасіуса подаємо, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти