Юшка з пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)
В пост і не тільки - рибна юшка завжди буде доречною і корисною на будь-якому столі. Хочу вам показати свій рецепт юшки з пангасіуса.
Для приготування юшки з пангасіуса нам знадобиться середнє філе, кілька великих або побільше дрібних картоплин, спеції рибні (я ще обов'язково лавровий лист додаю). Звичайно, вуха домашня - не та справжня вуха, приготована на багатті біля річки. Але і такий супчик виходить досить смачним і корисним.
- Пангасіус - 600 грам
- Картопля - 6 штук
- Помідор - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - За смаком
Філе ріжемо на шматки, відправляємо варитися.
Пагсаіус дає багато піни - не забуваємо її знімати. Потім ріжемо картоплю і додаємо через 15 хвилин після початку варіння.
Робимо зажарку: цибуля обсмажуємо в маслі.
Трьом на тертці моркву і додаємо до цибулі.
У блендері подрібніть помідор, додайте до зажарки (або просто томатну пасту).
Часник подрібнений і спеції теж додаємо до овочів.
Перекладаємо зажарку в каструлю, додаємо лавровий лист. Варимо хвилин 5.
Готову вуха з пангасіуса подаємо, прикрасивши зеленню. Смачного!
Готову вуха з пангасіуса подаємо, прикрасивши зеленню. Смачного!