Рецепт Юшка з баранини фото

Юшка з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Якщо на приготування повноцінного супу у вас не вистачає часу (або продуктів, що теж буває), пропоную дізнатися, як зробити юшку з баранини. Виходить ситне і смачне першу страву!

Опис приготування:

Взагалі, звичайно, якщо ви зараховуєте себе до любителів наваристих, ситних супів, щоб прямо"ложка стояла" , то швидше за все, даний рецепт приготування юшки з баранини вас не дуже-то вразить. Але, як я і сказала раніше, це варіант для тих, хто поспішає. До речі, якщо сильно поспішайте - можна і шафран прямо в каструлю додати або взагалі без нього обійтися. Загалом, я так думаю, мій простий рецепт юшки з баранини кожному хоча б раз в житті знадобиться, розповідаю.

  • Баранина - 1 кілограм
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 3 штуки
  • Шафран - 2 щіпки
  • Сіль - За смаком
юшка з баранини - фото крок 1
1. Баранину ріжемо порційно (але краще взяти м'ясо на кісточці), заливаємо водою і ставимо на плиту.
юшка з баранини - фото крок 2
2. Коли закипить, знімаємо піну, зменшуємо вогонь. Солимо, перчим, додамо лук півкільцями.
юшка з баранини - фото крок 3
3. Картоплю миємо, чистим, ріжемо. Закладаємо до бульйону, варимо до готовності.
юшка з баранини - фото крок 4
4. Поки картопля вариться, зачерпує чашку бульйону, наполягаємо в ньому наш шафран. А потім відцідити і виливаємо назад в суп.
юшка з баранини - фото крок 5
5. Юшка готова! Смачного!

Схожі рецепти