Юшка з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо на приготування повноцінного супу у вас не вистачає часу (або продуктів, що теж буває), пропоную дізнатися, як зробити юшку з баранини. Виходить ситне і смачне першу страву!
Взагалі, звичайно, якщо ви зараховуєте себе до любителів наваристих, ситних супів, щоб прямо "ложка стояла", то швидше за все, даний рецепт приготування юшки з баранини вас не дуже-то вразить. Але, як я і сказала раніше, це варіант для тих, хто поспішає. До речі, якщо сильно поспішайте - можна і шафран прямо в каструлю додати або взагалі без нього обійтися. Загалом, я так думаю, мій простий рецепт юшки з баранини кожному хоча б раз в житті знадобиться, розповідаю.
- Баранина - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Шафран - 2 щіпки
- Сіль - За смаком
1. Баранину ріжемо порційно (але краще взяти м'ясо на кісточці), заливаємо водою і ставимо на плиту.
2. Коли закипить, знімаємо піну, зменшуємо вогонь. Солимо, перчим, додамо лук півкільцями.
3. Картоплю миємо, чистим, ріжемо. Закладаємо до бульйону, варимо до готовності.
4. Поки картопля вариться, зачерпує чашку бульйону, наполягаємо в ньому наш шафран. А потім відцідити і виливаємо назад в суп.
5. Юшка готова! Смачного!