Юшка старомосковській
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте над різноманітністю обіднього меню? Спробуйте повторити цей варіант приготування юшки старомосковской. Неймовірно насичене, ароматне і апетитне блюдо для всієї родини. Раджу!
У цій страві чудово поєднує м'ясо, птах, гриби і овочі. Супчик виходить дивовижним! Хочу сказати, Варити його можна як на плиті, так і в мультиварці, наприклад. Від такого смакового асорті все будуть в захваті, а процес досить простий, щоб з рецептом впорався навіть новачок.
- Яловичина - 250 грам
- Куряче філе - 250 грам
- Гриби - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Картопля - 5-6 штук
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, часник, зелень - За смаком
1
Яловичину вимийте, обсушити, наріжте маленькими шматочками і відправте в каструлю з водою. Поставте на вогонь, після закипання, прибираючи піну, варіть близько 30-40 хвилин на середньому вогні.
2
Після додайте в каструлю нарізане дрібними кубиками філе і картопля. Продовжуйте варити ще хвилин 10-15.
3
Паралельно обсмажте на олії подрібнену цибулю, морква, солодкий перець.
4
Додайте на сковороду нарізані кубиками гриби і часник до смаку. Смажте, помішуючи, хвилин 5. Посоліть і поперчіть за смаком.
5
Викладіть томатну пасту, ще раз перемішайте і через хвилину можна перекласти заправку в каструлю.
6
Проваріть хвилин 10 до повної готовності м'яса і картоплі. Зніміть з вогню, додайте зелень і залиште під кришкою на півгодини.
Перед подачею можна доповнити юшку сметаною.
Смачного!
Перед подачею можна доповнити юшку сметаною.
Смачного!