Яйця в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт простого, але в той же час апетитного і смачної страви, яке допоможе вам зробити ранок вихідного дня ідеальним. Дивіться рецепт!
Чудовий варіант сніданку вихідного дня. Швидко, смачно, ароматні і Красочно. Яйця в листковому тісті дуже смачні, подача оригінальна - блюдо оцінять і домашні, і гості. Приготуйте, не пошкодуєте! Як приготувати яйця в тесті я з вами поділюся.
- Куряче яйце - 5 штук(4 шт. - для начинки, 1 шт. - для змазування)
- Тісто листкове - 450 грам
- Перець солодкий - 0.5 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці мариновані - 200 грам
Підготуйте інгредієнти.
Цибулю і перець наріжте дрібними кубиками.
4 яйця відваріть до готовності, чистий.
Лук посмажте в невеликій кількості масла до прозорого кольору. Потім додайте перець.
До обсмаженою цибулі з перцем додайте дрібно нарізані печериці. Трохи обсмажте все разом.
Тісто розкачати і розрізати на 4 квадрата.
На кожен квадрат покладіть начинку.
На начинку поставте по 1 яйцю.
Підніміть кути кожного квадрата і з'єднайте їх в центрі.
Защепіте усі боки так, щоб вийшла пірамідка.
Пірамідки викладіть на деко, застелений пекарської папером. Змастіть збитим яйцем.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Ароматні яйця в тесті готові.
Запрошую до столу!
Запрошую до столу!