Рецепт Японський салат зі шпинату фото

Японський салат зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Шпинат
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Шпинат дуже багатий на вітаміни, якщо поєднувати його з кунжутом, то вийде подвійно корисний салат. Хочете знати, як приготувати японський салат зі шпинату? Вам буде потрібно зовсім небагато продуктів.

Опис приготування:

Салат можна з легкістю зберігати в холодильнику, він стане тільки смачніше, тому можна сміливо приготувати велику порцію. Салат простий і смачний, такий відмінно підійде для м'яса, риби або інших гарячих страв. Кунжут або інші насіння, горіхи додають салату приємний аромат і залишають післясмак.

  • Кунжут - 30 грам
  • Шпинат - 450 грам
  • Даші - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
японський салат зі шпинату - фото крок 1
1. У каструлю налийте воду і відправте її на вогонь, підготуйте миску з холодною водою і льодом. Викладіть шпинат в киплячу воду і варіть 2 хвилини, потім відразу приберіть на лід.
японський салат зі шпинату - фото крок 2
2. Відіжміть шпинат від зайвої води, ображати краю і наріжте його невеликими шматочками.
японський салат зі шпинату - фото крок 3
3. Підсмажте кунжут до появи приємного аромату, потім подрібніть насіння.
японський салат зі шпинату - фото крок 4
4. Додайте до шпинату Даші, соєвий соус, цукор, сіль і подрібнений кунжут.
японський салат зі шпинату - фото крок 5
5. Перемішайте салат гарненько і подавайте його до столу.

Схожі рецепти