Японський салат зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Шпинат дуже багатий на вітаміни, якщо поєднувати його з кунжутом, то вийде подвійно корисний салат. Хочете знати, як приготувати японський салат зі шпинату? Вам буде потрібно зовсім небагато продуктів.
Опис приготування:
Салат можна з легкістю зберігати в холодильнику, він стане тільки смачніше, тому можна сміливо приготувати велику порцію. Салат простий і смачний, такий відмінно підійде для м'яса, риби або інших гарячих страв. Кунжут або інші насіння, горіхи додають салату приємний аромат і залишають післясмак.
- Кунжут - 30 грам
- Шпинат - 450 грам
- Даші - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. У каструлю налийте воду і відправте її на вогонь, підготуйте миску з холодною водою і льодом. Викладіть шпинат в киплячу воду і варіть 2 хвилини, потім відразу приберіть на лід.
2. Відіжміть шпинат від зайвої води, ображати краю і наріжте його невеликими шматочками.
3. Підсмажте кунжут до появи приємного аромату, потім подрібніть насіння.
4. Додайте до шпинату Даші, соєвий соус, цукор, сіль і подрібнений кунжут.
5. Перемішайте салат гарненько і подавайте його до столу.