Японський бутерброд «Onigiri»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати японський бутерброд «Онігирі». Його можна готувати як закуску або як легкий перекус на роботу або в школу. Блюдо можна назвати звичайним, але воно дуже смачне.
Онігирі - дуже популярне в Японії страва. Це, по суті, невеликі рисові кульки, які беруть на роботу або в школу як перекус. Начинка такого бутерброда може бути найрізноманітніша, але найбільш популярною є тунець. У мене є спеціальні формочки для їх приготування, але цей бутерброд можна робити руками. Приготувати онігирі дуже легко, до того ж, цей "бутерброд" корисний.
- Мал - 250 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Смажений кунжут - 1 Ст. Ложка
- Консервований tuntsa - 1 штука (близько 200 г)
- Лист "нори" - 1 штука
1. Відваріть рис, викладіть його на блюдо. Можна накрити його вологим рушником.
2. Підготуйте необхідні для начинки інгредієнти.
3. Добре відіжміть тунець від соку через тканину.
4. Змішайте віджатий тунець з кунжутом і майонезом, перемішайте. Начинка готова.
5. Сформуйте онігирі. І мене є спеціальна формочка. Викладіть спочатку шар рису, потім ложку начинки і знову рис. Prizhmite.
6. Обмотайте онігирі смужкою водоростей. Смачного!