Яловичина з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Навіть таке тривіальне блюдо, як яловичина з картоплею, смачно приготувати може не кожен. Щоб яловичина вийшла соковитою і ніжною, а картопля м'якої, потрібно знати хороший рецепт. Такий, як цей.
Одне з чергових страв в нашій родині - це яловичина з картоплею. Якщо правильно готувати цю страву, то воно виходить дуже смачним, незважаючи на простоту інгредієнтів. За довгі роки я виробив оптимальний рецепт яловичини з картоплею, і цим рецептом я з вами ділюся Сподіваюся, ви оціните!
- Яловичина - 300 грам
- Картопля - 500 грам
- Вода або бульйон - 1 літр
- Цибулина - 1 штука
- Томатний соус - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль, перець - За смаком
У сковороді розігріти оливкову олію, розтопити в ньому вершкове. Обсмажити цибулю і лавровий лист протягом пари хвилин, після чого додати яловичину і смажити на середньому вогні, помішуючи, поки м'ясо з усіх сторін не змінить колір.
Коли м'ясо покриється невеликий скоринкою з усіх боків, залийте його бульйоном і варіть 20 хвилин на середньому вогні без кришки.
Потім додайте кубиками нарізану картоплю і томатну пасту. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте ще близько 40 хвилин. Якщо вода википатиме - підливайте ще.
По закінченню 40 хвилин яловичина буде ідеально ніжною, а картопля дійде до готовності. Можна подавати до столу. Смачного!