Яловичина в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви віддаєте перевагу готувати в мультиварці, цей рецепт буде вам до душі! Яловичина запікається з картоплею і цибулею під сирною скоринкою. Блюдо підходить як для вечері, так і для обіду!
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування яловичини в мультиварці "панасонік". У мене м'ясо готується рівно 1 час, можливо у вашій моделі мультиварки, доведеться готувати трішечки довше. В будь-якому випадку, блюдо готується дуже швидко, а виходить неймовірно смачно! Спеції для яловичини кладіть до смаку. Хай щастить!
- Яловичина - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - 50 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Яловичину промийте, обсушити і порізати тонкими смужками.
Перекладіть в чашу мультиварки. Зверху змастіть майонезом.
Поріжте цибулю півкільцями, перекладіть до яловичини.
Тонкими кружальцями наріжте картоплю, викладіть його на цибулю.
Натріть на тертці сир і присипте їм зверху картопля. Готуйте в режимі"Плов" 1 час.
Смачного!