Яловичина у вині з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина у вині з овочами - це звичайне блюдо французької кухні. Для нас же гасіння м'яса з овочами у вині все ще екзотика. Рекомендую вам взяти на озброєння цей рецепт як корисний і смачний.
Приготування яловичини в вині з овочами на перший погляд здається довгим процесом, але насправді це блюдо знахідка для званного обіду або вечері. Ви за 15 хвилин обсмажуємо м'ясо, вирізати фрукти, сполучаєте все це разом і на три години абсолютно вільні! Всі знають, яким прекрасним смаком володіють томління-тушковані блюда. Крім того яловичина у вині з овочами готується з травами, це надає їй незвичайний смаковий відтінок. Але якщо ви не знайдете ці трави використовуйте їх в сухому вигляді, вже спецій зараз багато! Подавайте яловичину у вині з овочами з рисом або макаронами. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 450 грам
- Яловичий бульйон - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Червоне вино - 100 грам
- Розмарин свіжий - 1 Ст. Ложка (нарізаний)
- Чебрець свіжий - 2 Ст. Ложки (нарізаний)
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
М'ясо нарізати кубиками і обваляти в борошні.
В казанок налити масло і розігріти.
М'ясо обсмажити до золотистого кольору. Краще це робити двома партіями.
Обсмажене м'ясо викласти на тарілку.
У казан додайте 1 склянку бульйону.
Добре розмішайте, щоб нічого не прилипло до дна каструлі.
Поріжте овочі і трави.
Складіть м'ясо і овочі в казан, додайте вино.
Влийте бульйон, додайте томатну пасту і спеції.
Накрийте казан кришкою і на три години поставте в духовку розігріту до 175 градусів.
Смачного!