Рецепт Яловичина, тушкована з редькою фото

Яловичина, тушкована з редькою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Деякі овочі не користуються особливою популярністю у наших господинь. Це дуже незаслужено, наприклад, що стосується чорної редьки. Це вельми пікантний, корисний і досить смачний інгредієнт.

Хочу запропонувати вам цікавий і нескладний спосіб приготування яловичини, тушкованою з редькою на замітку. Крім того, в рецепті використовується цибулю та моркву, але асортимент овочів цілком можна збільшити, щоб страва була ще смачніше і смачніше. Подавати до столу м'ясо з редькою можна як доповнивши гарніром, так і без нього. Спробувати хоча б раз, мені здається, варто обов'язково.

  • Редька черная - 1 штука
  • Яловичина - 1/2 кілограма
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
яловичина, тушкована з редькою - фото крок 1
1. Наш невеликий набір інгредієнтів - м'ясо та 3 фрукти.
яловичина, тушкована з редькою - фото крок 2
2. Редьку очистіть, наріжте невеликим кубиком і посоліть рясно (як баклажани). Після залийте водою і залиште хвилин на 15-20. Це дозволить позбутися від гіркоти.
яловичина, тушкована з редькою - фото крок 3
3. М'ясо тим часом обсмажте на сковороді з маслом до легкої скоринки.
яловичина, тушкована з редькою - фото крок 4
4. Після викладіть подрібнену цибулю і моркву. Обсмажте пару хвилин разом з м'ясом.
яловичина, тушкована з редькою - фото крок 5
5. Слідом відправте в сковороду редьку. Її попередньо потрібно промити під проточною водою і обсушити. Томіть хвилини 3-4, помішуючи.
яловичина, тушкована з редькою - фото крок 6
6. Додайте за смаком сіль, перець і влийте воду (бульйон). Залиште під кришкою на повільному вогні, гаситися до м'якості м'яса. Час приготування залежить від яловичини і розміру шматочків.
Перед подачею можна додати на сковороду трохи свіжої зелені. Смачного!

Схожі рецепти