Яловичина, тушкована з редькою
(покроковий рецепт з фото)
Деякі овочі не користуються особливою популярністю у наших господинь. Це дуже незаслужено, наприклад, що стосується чорної редьки. Це вельми пікантний, корисний і досить смачний інгредієнт.
Хочу запропонувати вам цікавий і нескладний спосіб приготування яловичини, тушкованою з редькою на замітку. Крім того, в рецепті використовується цибулю та моркву, але асортимент овочів цілком можна збільшити, щоб страва була ще смачніше і смачніше. Подавати до столу м'ясо з редькою можна як доповнивши гарніром, так і без нього. Спробувати хоча б раз, мені здається, варто обов'язково.
- Редька черная - 1 штука
- Яловичина - 1/2 кілограма
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Наш невеликий набір інгредієнтів - м'ясо та 3 фрукти.
2. Редьку очистіть, наріжте невеликим кубиком і посоліть рясно (як баклажани). Після залийте водою і залиште хвилин на 15-20. Це дозволить позбутися від гіркоти.
3. М'ясо тим часом обсмажте на сковороді з маслом до легкої скоринки.
4. Після викладіть подрібнену цибулю і моркву. Обсмажте пару хвилин разом з м'ясом.
5. Слідом відправте в сковороду редьку. Її попередньо потрібно промити під проточною водою і обсушити. Томіть хвилини 3-4, помішуючи.
6. Додайте за смаком сіль, перець і влийте воду (бульйон). Залиште під кришкою на повільному вогні, гаситися до м'якості м'яса. Час приготування залежить від яловичини і розміру шматочків.
Перед подачею можна додати на сковороду трохи свіжої зелені. Смачного!
Перед подачею можна додати на сковороду трохи свіжої зелені. Смачного!