Рецепт Яловичина, тушкована з кефіром фото

Яловичина, тушкована з кефіром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Яловичина, Кефір
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо хочете приготувати м'яке, соковите а ароматне м'ясо, пропоную зробити його за цим рецептом. Яловичина, тушкована з кефіром - відмінне блюдо, до якого підійдуть на гарнір будь-які овочі або каша.

До такої страви ідеально підійде на гарнір будь-яка каша, картопляне пюре або овочевий салат. За цим рецептом можна приготувати м'ясо в мультиварці або на сковороді. Відразу яловичину слід обсмажити з овочами, а вже після протушкувати з кефіром близько години. Перед подачею можна посипати нарізаним кропом (він ідеально гармонує з білим соусом).

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 2 штук
  • Морква - 1 штук
  • Кефір - 500 грам
  • Кріп - 1 Пучков
  • Рослинна олія - За смаком
яловичина, тушкована з кефіром - фото крок 1
1. Одного разу я приготувала яловичину за цим рецептом, з того часу роблю м'ясо тільки так. Кефір можна брати будь-якої жирності. Єдине, без чого неможливо приготування соковитого м'яса, це підлива.
яловичина, тушкована з кефіром - фото крок 2
2. Шаткуємо цибулю з морквою, а тим часом підготуємо мультиварку. Можна готувати цю страву і на звичайній сковороді.
яловичина, тушкована з кефіром - фото крок 3
3. Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом і відправляємо туди смажитися цибулю з морквою.
яловичина, тушкована з кефіром - фото крок 4
4. Нарізаємо кубиками яловичину, солимо і приправляємо за смаком. Поки смажаться овочі, даємо їй трохи постояти.
яловичина, тушкована з кефіром - фото крок 5
5. Коли цибуля та морква почнуть купувати золотистий відтінок - відправляємо до них нарізану яловичину, перемішуємо і смажимо (на сковороді хвилин 10) в мультиварці в режимі "жарка" близько 10 хвилин.
яловичина, тушкована з кефіром - фото крок 6
6. Не забувайте періодично помішувати м'ясо з овочами.
яловичина, тушкована з кефіром - фото крок 7
7. Потім заливаємо кефіром і починаємо гасити. В мультиварці вибираємо режим "гасіння" з 50 хвилин.
яловичина, тушкована з кефіром - фото крок 8
8. Шаткуємо дрібно кріп, додамо його перед подачею.
яловичина, тушкована з кефіром - фото крок 9
9. Поки яловичина гаситься, можна приготувати гарнір. Я вирішила відштовхнутися від простого і приготувала гречану кашу. Не забудьте перед подачею яловичину присипати зеленню.

Схожі рецепти