Рецепт Яловичина, тушкована в томатній пасті фото

Яловичина, тушкована в томатній пасті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Томатна паста
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Чи намагаєтеся придумати що-небудь нове на обід або вечерю? Пропоную вам урізноманітнити ваше меню і взяти на замітку цей варіант приготування смачної тушкованої яловичини з підливою. Дивовижно!

Опис приготування:

Цей рецепт ще раз доводить, що яловичина може бути дивно ніжною, якщо правильно її приготувати. Додавання часнику, паприки і томатної пасти додає м'ясу особливу пікантність. Таке блюдо добре тим, що воно прекрасно поєднується з абсолютно будь-яким гарніром.

  • Яловичина - 700 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, кмин)
яловичина, тушкована в томатній пасті - фото крок 1
1. Очистіть і подрібніть цибулю. На сковороді розігрійте олію.
яловичина, тушкована в томатній пасті - фото крок 2
2. Викладіть цибулю і обсмажте на середньому вогні до прозорості.
яловичина, тушкована в томатній пасті - фото крок 3
3. Тим часом вимийте, обсушити і наріжте яловичину.
яловичина, тушкована в томатній пасті - фото крок 4
4. До цибулі додайте трішки солі, перець і паприка.
яловичина, тушкована в томатній пасті - фото крок 5
5. Викладіть м'ясо і обсмажуйте хвилин 5, помішуючи.
яловичина, тушкована в томатній пасті - фото крок 6
6. Перекладіть все в каструлю або будь-яку іншу зручну посуд.
яловичина, тушкована в томатній пасті - фото крок 7
7. Влийте гарячу воду, поставте на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте години 1, 5.
яловичина, тушкована в томатній пасті - фото крок 8
8. Коли основна частина води випарувалася, додайте томатну пасту.
яловичина, тушкована в томатній пасті - фото крок 9
9. А також подрібнений часник, сіль і перець за потребою.
яловичина, тушкована в томатній пасті - фото крок 10
10. Додайте ще трохи води, ретельно перемішайте і відправте на вогонь ще хвилин на 20-25. Смачного!
Смачного!

Схожі рецепти