Яловичина, тушкована в томатній пасті
(покроковий рецепт з фото)
Чи намагаєтеся придумати що-небудь нове на обід або вечерю? Пропоную вам урізноманітнити ваше меню і взяти на замітку цей варіант приготування смачної тушкованої яловичини з підливою. Дивовижно!
Цей рецепт ще раз доводить, що яловичина може бути дивно ніжною, якщо правильно її приготувати. Додавання часнику, паприки і томатної пасти додає м'ясу особливу пікантність. Таке блюдо добре тим, що воно прекрасно поєднується з абсолютно будь-яким гарніром.
- Яловичина - 700 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, кмин)
1. Очистіть і подрібніть цибулю. На сковороді розігрійте олію.
2. Викладіть цибулю і обсмажте на середньому вогні до прозорості.
3. Тим часом вимийте, обсушити і наріжте яловичину.
4. До цибулі додайте трішки солі, перець і паприка.
5. Викладіть м'ясо і обсмажуйте хвилин 5, помішуючи.
6. Перекладіть все в каструлю або будь-яку іншу зручну посуд.
7. Влийте гарячу воду, поставте на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте години 1, 5.
8. Коли основна частина води випарувалася, додайте томатну пасту.
9. А також подрібнений часник, сіль і перець за потребою.
10. Додайте ще трохи води, ретельно перемішайте і відправте на вогонь ще хвилин на 20-25. Смачного!
Смачного!
Смачного!