Курка в томатній пасті
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати смачну страву з курки без великих зусиль? Прочитати цей рецепт курки в томатній пасті і зробити все так, як написано. Мінімум інгредієнтів, чарівний результат.
Мабуть, мій улюблений рецепт з використанням курки - це рецепт курки в томатній пасті. Спосіб приготування дуже простий, безлічі інгредієнтів не потрібно, стояти над плитою і постійно щось робити теж не треба. Страва, по суті, готується саме. Але результат - крутіше ніж в будь-якому ресторані. Рекомендую!
- Курка - 1 штука
- Оливкова олія - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Вино біле - 1 Склянка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Курку вимити і нарізати на невеликі шматки. У сковороді нагріти масло з часником, додати шматки курки і обсмажити, поки курка не покриється невеликий скоринкою з усіх боків.
Коли курка покриється легкої золотистою скоринкою з усіх боків, налийте вино.
Коли вино майже випарується, додаємо томатну пасту, спеції і продовжуємо тушкувати до готовності курки на середньому вогні. Якщо рідина буде випаровуватися, підливайте воду або бульйон. Як тільки курка буде готова (це можна перевірити, проткнув один зі шматочків - якщо сік прозорий, значить готова), знімаємо блюдо з вогню і подаємо до столу.
Курка в томатній пасті готова!