Рецепт Курка в томатній пасті фото

Курка в томатній пасті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Томатна паста
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати смачну страву з курки без великих зусиль? Прочитати цей рецепт курки в томатній пасті і зробити все так, як написано. Мінімум інгредієнтів, чарівний результат.

Опис приготування:

Мабуть, мій улюблений рецепт з використанням курки - це рецепт курки в томатній пасті. Спосіб приготування дуже простий, безлічі інгредієнтів не потрібно, стояти над плитою і постійно щось робити теж не треба. Страва, по суті, готується саме. Але результат - крутіше ніж в будь-якому ресторані. Рекомендую!

  • Курка - 1 штука
  • Оливкова олія - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Вино біле - 1 Склянка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
курка в томатній пасті - фото крок 1
Курку вимити і нарізати на невеликі шматки. У сковороді нагріти масло з часником, додати шматки курки і обсмажити, поки курка не покриється невеликий скоринкою з усіх боків.
курка в томатній пасті - фото крок 2
Коли курка покриється легкої золотистою скоринкою з усіх боків, налийте вино.
курка в томатній пасті - фото крок 3
Коли вино майже випарується, додаємо томатну пасту, спеції і продовжуємо тушкувати до готовності курки на середньому вогні. Якщо рідина буде випаровуватися, підливайте воду або бульйон. Як тільки курка буде готова (це можна перевірити, проткнув один зі шматочків - якщо сік прозорий, значить готова), знімаємо блюдо з вогню і подаємо до столу.
курка в томатній пасті - фото крок 4
Курка в томатній пасті готова!

Схожі рецепти