Рецепт Яловичина під сметанним соусом фото

Яловичина під сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

З власного досвіду скажу, що, щоб смачно приготувати яловичину і не перетворити її в гуязик підошву, її слід готувати під соусом. При чому під будь-яким, в будь-якому випадку вийде смачно!

Опис приготування:

Сьогодні хочу поділитися своїм улюбленим рецептом приготування яловичини на сковороді - під сметанним соусом. Звичайно, соковитий біфштекс в духовці в моєму серці займає особливе місце, але це блюдо також виходить дуже смачним. Це відмінний варіант для сімейної вечері, яловичина під сметанним соусом прекрасно підійде до будь-яких каш, картопляного пюре або макаронів. Мій рецепт, як приготувати яловичину під сметанним соусом, дуже нагадує бефстроганов, але возьні менше: не треба відбивати м'ясо і маринувати його, а нарізати можна не так дрібно. Яловичина прекрасно протушкувати в сметанно-томатному соусі і стане настільки м'якою, що буде танути в роті.

  • Яловичина - 500 грам
  • Крем - 350 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Сіль - 2/3 Ст. Ложки
  • Перець духмяний мелений - 1 щіпка
яловичина під сметанним соусом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яловичину промийте під проточною водою.
яловичина під сметанним соусом - фото крок 2
Поріжте яловичину на невеликі плоскі шматки, так м'ясо швидше прожарітся.
яловичина під сметанним соусом - фото крок 3
Викладіть м'ясо в сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, обсмажте, поки поверхня кожного шматочка не покриється скоринкою.
яловичина під сметанним соусом - фото крок 4
Потім додайте сметану і томатну пасту, перемішайте і обсмажте пару хвилин.
яловичина під сметанним соусом - фото крок 5
Перекладіть м'ясо разом з соусом в сотейник, додайте сіль, перець і воду. Поставте на вогонь і тушкуйте 25 хвилин.
яловичина під сметанним соусом - фото крок 6
Яловичина під сметанним соусом готова. Подавайте з вашим улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти