Яловичина під сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)
З власного досвіду скажу, що, щоб смачно приготувати яловичину і не перетворити її в гуязик підошву, її слід готувати під соусом. При чому під будь-яким, в будь-якому випадку вийде смачно!
Сьогодні хочу поділитися своїм улюбленим рецептом приготування яловичини на сковороді - під сметанним соусом. Звичайно, соковитий біфштекс в духовці в моєму серці займає особливе місце, але це блюдо також виходить дуже смачним. Це відмінний варіант для сімейної вечері, яловичина під сметанним соусом прекрасно підійде до будь-яких каш, картопляного пюре або макаронів. Мій рецепт, як приготувати яловичину під сметанним соусом, дуже нагадує бефстроганов, але возьні менше: не треба відбивати м'ясо і маринувати його, а нарізати можна не так дрібно. Яловичина прекрасно протушкувати в сметанно-томатному соусі і стане настільки м'якою, що буде танути в роті.
- Яловичина - 500 грам
- Крем - 350 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 150 мілілітрів
- Сіль - 2/3 Ст. Ложки
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка