Яєчня з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Свіжі печериці - прекрасний інгредієнт для будь-яких страв. Відмінна з печерицями виходить і яєчня. Для двох порцій знадобиться кілька грибочків. Яєчня буде соковитою і ароматною - з запахом лісу.
Як пріготвоіть яєчню з печерицями?
1. Печериці промийте, просушіть, якщо вважаєте за потрібне, почистіть і поріжте пластинками.
2. Якщо будете готувати яєчню з цибулею, то цибулину почистіть, наріжте невеликими кубиками.
3. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову або іншу рослинну олію.
4. Викладіть в розігріту сковороду нарізану цибулю і, помішуючи, смажте до м'якості.
5. На цибулю викладіть шампіньйони і обсмажте до випаровування рідини з грибів. Потім додати сіль, поперчіть.
6. Поки цибуля та гриби смажаться, в мисці злегка збийте з сіллю і перцем яйця.
7. Яйця додайте в сковороду.
8. Смажте на середньо-слабкому вогні до готовності яєць.
Яєчня з печерицями готова!
Приємного апетиту і відмінного початку дня!
- Яйця - 4 штуки
- Печериці - 4-5 штук
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - - За смаком
- Цибулина - 1 штука (маленька)
1. Печериці промийте, просушіть, якщо вважаєте за потрібне, почистіть і поріжте пластинками.
2. Якщо будете готувати яєчню з цибулею, то цибулину почистіть, наріжте невеликими кубиками.
3. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову або іншу рослинну олію.
4. Викладіть в розігріту сковороду нарізану цибулю і, помішуючи, смажте до м'якості.
5. На цибулю викладіть шампіньйони і обсмажте до випаровування рідини з грибів. Потім додати сіль, поперчіть.
6. Поки цибуля та гриби смажаться, в мисці злегка збийте з сіллю і перцем яйця.
7. Яйця додайте в сковороду.
8. Смажте на середньо-слабкому вогні до готовності яєць.
Яєчня з печерицями готова!
Приємного апетиту і відмінного початку дня!