Рецепт Яєчня з печерицями фото

Яєчня з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Гриби, Печериці
Дієтичне харчування
На сніданок
Яєчня

Свіжі печериці - прекрасний інгредієнт для будь-яких страв. Відмінна з печерицями виходить і яєчня. Для двох порцій знадобиться кілька грибочків. Яєчня буде соковитою і ароматною - з запахом лісу.

Як пріготвоіть яєчню з печерицями?

1. Печериці промийте, просушіть, якщо вважаєте за потрібне, почистіть і поріжте пластинками.

2. Якщо будете готувати яєчню з цибулею, то цибулину почистіть, наріжте невеликими кубиками.

3. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову або іншу рослинну олію.

4. Викладіть в розігріту сковороду нарізану цибулю і, помішуючи, смажте до м'якості.

5. На цибулю викладіть шампіньйони і обсмажте до випаровування рідини з грибів. Потім додати сіль, поперчіть.

6. Поки цибуля та гриби смажаться, в мисці злегка збийте з сіллю і перцем яйця.

7. Яйця додайте в сковороду.

8. Смажте на середньо-слабкому вогні до готовності яєць.

Яєчня з печерицями готова!

Приємного апетиту і відмінного початку дня!

  • Яйця - 4 штуки
  • Печериці - 4-5 штук
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Цибулина - 1 штука (маленька)
Як пріготвоіть яєчню з печерицями?

1. Печериці промийте, просушіть, якщо вважаєте за потрібне, почистіть і поріжте пластинками.

2. Якщо будете готувати яєчню з цибулею, то цибулину почистіть, наріжте невеликими кубиками.

3. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову або іншу рослинну олію.

4. Викладіть в розігріту сковороду нарізану цибулю і, помішуючи, смажте до м'якості.

5. На цибулю викладіть шампіньйони і обсмажте до випаровування рідини з грибів. Потім додати сіль, поперчіть.

6. Поки цибуля та гриби смажаться, в мисці злегка збийте з сіллю і перцем яйця.

7. Яйця додайте в сковороду.

8. Смажте на середньо-слабкому вогні до готовності яєць.

Яєчня з печерицями готова!

Приємного апетиту і відмінного початку дня!

Схожі рецепти