Рецепт Яєчня з оселедцем фото

Яєчня з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Яйця, Оселедець
Дієтичне харчування
На сніданок
Яєчня

Яєчня з оселедцем є свіжий ранковий бутерброд (в моєму розумінні). Він - пікантний, ситний, оригінальний. Оселедець для такої яєчні можна використовувати солону або мариновану.

Як приготувати яєчню з оселедцем?

1. Оселедець наріжте шматочками.

2. Цибулину почистіть і наріжте тонкими кільцями. Можна цибуля не маринувати, але все ж раджу залити його окропом, додати трохи цукру і оцту і залишити на хвилин 5-10.

3. Скибочки багета або хліба можна прогріти а духовці або на сковороді без масла. Робити це необов'язково.

4. Кріп промийте, просушіть паперовим рушником і порвіть або подрібніть досить крупно ножем.

5. Яйця в мисці збийте вилочкою. Думаю, солити і перчити яйця не треба, т.К. Досить смаку дасть оселедець. Але, якщо бажаєте, можете поперчити.

6. У сковороді на середньому вогні розтопіть вершкове масло.

7. Влийте в сковороду яйця і, помішуючи, смажте до готовності на середньо-слабкому вогні.

8. Готову яєчню вилжіте ложечкою на скибочку хліба, зверху викладіть шматочок або пару шматочків оселедця, на неї - кільця цибулі і гілочку кропу.

Яєчня з оселедцем готова.

Смачного!

  • Яйця - 2 штуки
  • Оселедець маринована або солона - 1/2 штуки (філе)
  • Цибулина - 1/3 штуки
  • Вершкове масло - 20-30 грам
  • Багет - 2-3 скибочок
  • Кріп - За смаком
Як приготувати яєчню з оселедцем?

1. Оселедець наріжте шматочками.

2. Цибулину почистіть і наріжте тонкими кільцями. Можна цибуля не маринувати, але все ж раджу залити його окропом, додати трохи цукру і оцту і залишити на хвилин 5-10.

3. Скибочки багета або хліба можна прогріти а духовці або на сковороді без масла. Робити це необов'язково.

4. Кріп промийте, просушіть паперовим рушником і порвіть або подрібніть досить крупно ножем.

5. Яйця в мисці збийте вилочкою. Думаю, солити і перчити яйця не треба, т.К. Досить смаку дасть оселедець. Але, якщо бажаєте, можете поперчити.

6. У сковороді на середньому вогні розтопіть вершкове масло.

7. Влийте в сковороду яйця і, помішуючи, смажте до готовності на середньо-слабкому вогні.

8. Готову яєчню вилжіте ложечкою на скибочку хліба, зверху викладіть шматочок або пару шматочків оселедця, на неї - кільця цибулі і гілочку кропу.

Яєчня з оселедцем готова.

Смачного!

Схожі рецепти