Яєчня в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Яєчню можна жарити не тільки на сковороді, але і в духовці. Як на мене, яєчня в духовці виходить навіть смачнішою, а вже що більш корисною і поживною - так це точно.
Чим мені ще подобається яєчня в духовці - так це тим, що інгредієнти тут можна міняти як душа забажає, і щоранку у вас на столі буде абсолютно нове блюдо. Готується за дві секунди - саме те для сніданку, адже вранці рідко знаходиться час для готування. І, до речі, виходить дуже ситно і поживно - що теж важливо. Коротше, плюс один рецепт в скарбничку рецептів сніданку
- Яйця - 4 штуки
- Luk salotų - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Молоко - 1 Склянка
- Бекон - 150 грам
- Вершкове масло - 10 грам
- Сіль, перець - - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Перець болгарський - 1/2 штуки

Підготуємо всі необхідні інгредієнти.

Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю на вершковому маслі до золотистого.

Додаємо кубиками нарізаний бекон і готуємо ще 4-5 хвилин на середньому вогні, помішуючи.

Викладаємо обсмажені бекон і цибулю в форму для запікання.

Збиваємо яйця з сіллю, перцем і борошном.

Туди ж вливаємо молоко, збиваємо до однорідності.

Помідори і перець, очищений від насіння, нарізаємо на кубики і викладаємо у форму для запікання.

Заливаємо яєчної сумішшю.

Запікаємо 30 хвилин при 200 градусах.

Дістаємо з духовки і подаємо в гарячому вигляді. Смачного!