Вовнянки в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися смачної закускою з грибів - вовнянки в сметані в домашніх умовах робляться просто і швидко і вже через півгодини ви зможете подати закуску на стіл дорогим гостям! Пальчики оближеш!
Такий ось простий рецепт волнушек в сметані хороший тим, що, як я вже зазначила, ви самі на свій розсуд робите з них легку закуску або повноцінне блюдо. Якщо менше тримати на плиті - вийде такий собі грибний соус, який хороший до будь-якого гарніру, а якщо уварювали, поки не залишаться одні гриби, як це зробила я - то вийде легка і витончена закуска! Так що розповідаю детально, як зробити вовнянки в сметані!
- Вовнянки - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Крем - 500 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
1. Моєму, чистимо вовнянки та варимо в солоній воді (1 ст.Л. Солі на літр води).
2. Як закипить, знімаємо пінку і відкидає гриби на друшляк.
3. Цибулю і часник дрібно нарізаємо, відправимо смажитися на рослинній олії.
4. Додамо відварені гриби і обсмажуємо протягом п'яти хвилин. Цибуля повинен стати зовсім золотистим.
5. Заливаємо сметану, солимо, перчим, додамо спеції за смаком.
6. Тушкуємо на маленькому вогні, поки результат вас не задовольнить. Подаємо із зеленню і овочами!