Вовнянки на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати вовнянки на зиму, - не просто черговий спосіб маринування, а справжню закуску з смажених з цибулею і морквою грибочків! Взимку на столі - просто хіт сезону буде!
Такий рецепт приготування волнушек на зиму мені підказала подруга, і ви знаєте, тепер це мій улюблений простий рецепт волнушек на зиму! Так що всім тим, хто, як і я, мариновані гриби не особливо любить, а смажені просто-таки обожнює, сподобається цей недорогий і нескладний спосіб продовжити собі задоволення, і поласувати взимку ніби щойно зібраними грибами! словом, рекомендую, спробуйте!
- Вовнянки - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Гриби ретельно промиваємо, очищаємо, і залишимо на два дні відмокати. Кожен день міняємо воду! Потім у чистій підсоленій воді варимо гриби, поки не опустяться на дно, і відкинемо на друшляк.
2. Цибуля чистий, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості разом з морквою.
3. Тепер додамо гриби і томатну пасту. Обсмажити до готовності.
4. Як можна щільніше трамбуємо в банку, заливаємо маслом зі сковорідки (його має бути багато), і під самий верх в кожну банку додамо 1-2 ç.l. Оцту, сіль, перець і приправи. Закочує, як зазвичай.
5. Залишимо на зиму в прохолодному місці, а потім ласуємо! Смачного!