Рецепт Випічка з шинкою і сиром фото

Випічка з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Шинка
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Шикарна ідея, як приготувати випічку з шинкою і сиром. Подавайте таку замість звичних бутербродів або сендвічів, а також їх можна взяти з собою в якості перекусу. Пишна і смачна випічка.

Опис приготування:

Тісто для випічки можна зробити заздалегідь і заморозити його, тоді процес приготування піде ще швидше. Можна зробити випічку різної форми: кружечки, квадратики, прямокутники. Якщо хочете, додайте в випічку скибочку томата. Випічку можна їсти відразу, щоб сир тягнувся при кожному укусі або вже після охолодження.

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 4 чайних ложки
  • Жирні вершки - 500 мілілітрів
  • Сир - 6 скибочок
  • Шинка - 12 скибочок
випічка з шинкою і сиром - фото крок 1
1. У великій мисці ретельно змішайте борошно, розпушувач, цукор і сіль за смаком.
випічка з шинкою і сиром - фото крок 2
2. Додайте в миску жирні вершки і знову ретельно перемішайте.
випічка з шинкою і сиром - фото крок 3
3. Продовжуйте змішувати поки не вийде липке, трохи волохате тісто.
випічка з шинкою і сиром - фото крок 4
4. Дістаньте тісто з миски і покладіть його на рівну, посипану борошном поверхню. Надайте тесту форму прямокутника.
випічка з шинкою і сиром - фото крок 5
5. Розкачайте тісто завтовшки близько 1 см, розріжте на 12 рівних квадратів.
випічка з шинкою і сиром - фото крок 6
6. Розріжте шинку на 12 скибочок, а сир на 6. Викладіть на 6 квадратів тесту по 1 скибочці сиру і по 2 скибочки шинки, накрийте зверху квадратом тесту.
випічка з шинкою і сиром - фото крок 7
7. Викладіть печива з шинкою і сиром на деко, застелений пергаментним папером.
випічка з шинкою і сиром - фото крок 8
8. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і випікайте протягом 25 хвилин або поки тісто не підніметься і не стане золотисто-коричневого кольору. Під час запікання періодично перевіряйте готовність, так як тісто може бути різної товщини.
випічка з шинкою і сиром - фото крок 9
9. Подавати випічку до столу можна як трохи теплої, так і повністю остигнула.

Схожі рецепти