Виноградне варення на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Літо на дворі, а це значить, що настав час задуматися про заготовках. В цьому році я пропоную вам, крім звичайних компотів і джемів, зробити ароматне янтарно-сонячне варення з винограду на зиму.
Я вже не знаю чому, але так вийшло, що для заготовок виноград у нас використовують не так часто, і багато хто навіть не підозрюють, наскільки смачне з нього виходить варення. Але ж ніколи не пізно виправити такий стан справ, тому я всім без винятку пропоную в цьому році зробити виноградне варення на зиму в домашніх умовах. Ви тільки подивіться, який сонячний насичений колір у цих ласощів, а смак настільки незвичайний і приголомшливий, що в нього просто неможливо не закохатися. І якщо ви хочете всю зиму ласувати відмінним пригощанням, зробленим власними руками, тоді я допоможу вам його приготувати і розповім, як закатати виноградне варення на зиму. І коли холодними вечорами вам захочеться тепла і затишку, просто відкрийте баночку цієї смакоти, і ароматне варення нагадає вам про теплі сонячні дні.
- Виноград - 1 кілограм
- Цукор - 700-1000 грам
- Вода - 0, 5-1 склянки