Рецепт Відбивні в пишному клярі фото

Відбивні в пишному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Відбивні - один з найшвидших і смачних способів приготування м'яса. Щоб вони були нежорсткими або пересушеними, треба приготувати правильний кляр. Спробуйте зробити його за цим рецептом.

Опис приготування:

Для рецепта, як приготувати відбивні в пишному клярі, м'ясо можна вибрати будь-який: свинину, яловичину, куряче філе. Намагайтеся не пересолити м'ясо, так як в клярі теж є сіль.

  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Борошно - 100 грам
  • Сіль, цукор - За смаком
  • М'ясо - 0, 5 кілограма
відбивні в пишному клярі - фото крок 1
1. Розбийте яйця в ємність і почніть збивати їх міксером на повільній швидкості. Відведіть туди сіль і цукор.
відбивні в пишному клярі - фото крок 2
2. Додайте молоко і продовжуйте збивати кляр ще 2-3 хвилини.
відбивні в пишному клярі - фото крок 3
3. Просійте в кляр борошно і завершите збивати кляр міксером, щоб він вийшов з бульбашками повітря.
відбивні в пишному клярі - фото крок 4
4. Наріжте м'ясо пластинами поперек волокон, перекладіть кожен шматочок в пакет і відбийте молоточком по обидва боки.
відбивні в пишному клярі - фото крок 5
5. Кожен відбитий шматок посоліть і поперчіть.
відбивні в пишному клярі - фото крок 6
6. Умочіть м'ясо в кляр і викладіть на розпечену сковороду в рослинне масло. Обсмажуйте на середньому вогні з обох боків до рум'яної скоринки.
відбивні в пишному клярі - фото крок 7
7. Подавайте відбивні з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти