Весняна закуска
(покроковий рецепт з фото)
Святковий стіл завжди хочеться накрити не тільки смачно, але і красиво. Відмінну ідею, як приготувати весняну закуску, я хочу запропонувати вам на замітку. Просто, смачно, дуже апетитно. Рекомендую!
Такі листкові кошички можна наповнити абсолютно будь-яким салатом, який вам до душі. Для пасхального столу, наприклад, буде актуальним яєчний салат, і на 8 березня можна зробити щось з ікрою Щоб стебло селери був не просто декором, можна доповнити закуску соусом, в який буде смачно його вмочати
- Селера - 12 штук (стебло)
- Листкове тісто - 450 грам (приблизно)
- Яєчний салат - За смаком(+ паприка або зелень для прикраси)
1. Виріжте з листкового тіста квіточки за розміром формочок для мафінів. Викладіть їх в форму, зробіть в центрі проколи виделкою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
2. Запікайте кошики до рум'яності близько 20 хвилин. Після добре остудіть.
3. Наповніть квіточки салатом, за бажанням присипте зеленню і дрібкою паприки, наприклад.
4. Викладіть закуску на тарілку для подачі, доповніть селерою, імітуючи стебла. Весняна закуска готова до подачі. Смачного!