Рецепт Весняна чімічанга фото

Весняна чімічанга
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Зелень , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На природу
Страви з начинкою , Роли
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

У лаваш можна загорнути що завгодно. Ну ось, чудовий спосіб порадувати себе. Подивіться, як приготувати весняну чімічангу. Закуска складається з томатів, зелений, коржі і твердого сиру.

Опис приготування:

Лаваш або тортилья - ось основа для цього чудового блюда, яке носить горду назву"чімчангі" . Начинка дуже проста: томати, зелень, часник і сир. За бажанням можна додати курячу грудку або червону рибу. Хай щастить!

  • Тортілья - 4 штуки (коржі)
  • Зелень - 1 пучок (кріп і петрушка)
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідори - 200 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
весняна чімічанга - фото крок 1
Вимиті томати нарізаємо кубиками. Зелень промиваємо і подрібнюємо.
весняна чімічанга - фото крок 2
Трьом на тертці очищений часник, а потім твердий сир.
весняна чімічанга - фото крок 3
Вливаємо соєвий соус.
весняна чімічанга - фото крок 4
Все перемішуємо.
весняна чімічанга - фото крок 5
На одну корж викладаємо 1 ст. L. Начинки.
весняна чімічанга - фото крок 6
Звертаємо корж конвертиком.
весняна чімічанга - фото крок 7
Скручуємо корж рулетиком і викладаємо чімчангі на сковороду. Обсмажуємо по 4 хвилини з кожного боку.
весняна чімічанга - фото крок 8
Смачного!