Весняна чімічанга
(покроковий рецепт з фото)
У лаваш можна загорнути що завгодно. Ну ось, чудовий спосіб порадувати себе. Подивіться, як приготувати весняну чімічангу. Закуска складається з томатів, зелений, коржі і твердого сиру.
Лаваш або тортилья - ось основа для цього чудового блюда, яке носить горду назву "чімчангі" . Начинка дуже проста: томати, зелень, часник і сир. За бажанням можна додати курячу грудку або червону рибу. Хай щастить!
- Тортілья - 4 штуки (коржі)
- Зелень - 1 пучок (кріп і петрушка)
- Часник - 1 зубчик
- Помідори - 200 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
Вимиті томати нарізаємо кубиками. Зелень промиваємо і подрібнюємо.
Трьом на тертці очищений часник, а потім твердий сир.
Вливаємо соєвий соус.
Все перемішуємо.
На одну корж викладаємо 1 ст. L. Начинки.
Звертаємо корж конвертиком.
Скручуємо корж рулетиком і викладаємо чімчангі на сковороду. Обсмажуємо по 4 хвилини з кожного боку.
Смачного!