Рецепт Вершковий соус із зеленню фото

Вершковий соус із зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершки , Зелень
Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Хочете приготувати натуральний, апетитний і вишуканий вершковий соус із зеленню в домашніх умовах, який ідеально доповнить як рибу, так птицю? Тоді запам'ятовуйте цей простий рецепт.

Опис приготування:

1. Для приготування цього дивно смачного соусу насамперед необхідно відправити на сковороду вершкове масло і розтопити його.

2. Всипати на сковороду борошно і почати активно перемішувати, щоб не утворилися грудочки. Борошно не повинна горіти, а лише стати трохи золотистого кольору.

3. Тонкою цівкою влити вершки, не перестаючи заважати. Проварити соус пару хвилин і зняти з вогню.

4. Поки основа остигає можна зайнятися іншими інгредієнтами. В даний рецепт приготування вершкового соусу з зеленню використовується також сметана, але при бажанні її можна замінити натуральним густим йогуртом. Викласти сметану в невелику мисочку і додати пропущений через прес часник.

5. Авокадо і зелень вимити, обсушити і відправити в чашу блендера. Збити все до однорідності.

6. Викласти подрібнену зелень в сметану і додати трохи охолонули вершки.

7. Залишилося як слід все перемішати, посолити і поперчити за смаком.

8. Вершковий соус із зеленню в домашніх умовах перед подачею потрібно відправити в холодильник на 30-40 хвилин.

  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Крем - 50 грам
  • Авокадо - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1. Для приготування цього дивно смачного соусу насамперед необхідно відправити на сковороду вершкове масло і розтопити його.

2. Всипати на сковороду борошно і почати активно перемішувати, щоб не утворилися грудочки. Борошно не повинна горіти, а лише стати трохи золотистого кольору.

3. Тонкою цівкою влити вершки, не перестаючи заважати. Проварити соус пару хвилин і зняти з вогню.

4. Поки основа остигає можна зайнятися іншими інгредієнтами. В даний рецепт приготування вершкового соусу з зеленню використовується також сметана, але при бажанні її можна замінити натуральним густим йогуртом. Викласти сметану в невелику мисочку і додати пропущений через прес часник.

5. Авокадо і зелень вимити, обсушити і відправити в чашу блендера. Збити все до однорідності.

6. Викласти подрібнену зелень в сметану і додати трохи охолонули вершки.

7. Залишилося як слід все перемішати, посолити і поперчити за смаком.

8. Вершковий соус із зеленню в домашніх умовах перед подачею потрібно відправити в холодильник на 30-40 хвилин.

Схожі рецепти