Вершковий соус із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати натуральний, апетитний і вишуканий вершковий соус із зеленню в домашніх умовах, який ідеально доповнить як рибу, так птицю? Тоді запам'ятовуйте цей простий рецепт.
1. Для приготування цього дивно смачного соусу насамперед необхідно відправити на сковороду вершкове масло і розтопити його.
2. Всипати на сковороду борошно і почати активно перемішувати, щоб не утворилися грудочки. Борошно не повинна горіти, а лише стати трохи золотистого кольору.
3. Тонкою цівкою влити вершки, не перестаючи заважати. Проварити соус пару хвилин і зняти з вогню.
4. Поки основа остигає можна зайнятися іншими інгредієнтами. В даний рецепт приготування вершкового соусу з зеленню використовується також сметана, але при бажанні її можна замінити натуральним густим йогуртом. Викласти сметану в невелику мисочку і додати пропущений через прес часник.
5. Авокадо і зелень вимити, обсушити і відправити в чашу блендера. Збити все до однорідності.
6. Викласти подрібнену зелень в сметану і додати трохи охолонули вершки.
7. Залишилося як слід все перемішати, посолити і поперчити за смаком.
8. Вершковий соус із зеленню в домашніх умовах перед подачею потрібно відправити в холодильник на 30-40 хвилин.
- Вершки - 200 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - 50 грам
- Авокадо - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
2. Всипати на сковороду борошно і почати активно перемішувати, щоб не утворилися грудочки. Борошно не повинна горіти, а лише стати трохи золотистого кольору.
3. Тонкою цівкою влити вершки, не перестаючи заважати. Проварити соус пару хвилин і зняти з вогню.
4. Поки основа остигає можна зайнятися іншими інгредієнтами. В даний рецепт приготування вершкового соусу з зеленню використовується також сметана, але при бажанні її можна замінити натуральним густим йогуртом. Викласти сметану в невелику мисочку і додати пропущений через прес часник.
5. Авокадо і зелень вимити, обсушити і відправити в чашу блендера. Збити все до однорідності.
6. Викласти подрібнену зелень в сметану і додати трохи охолонули вершки.
7. Залишилося як слід все перемішати, посолити і поперчити за смаком.
8. Вершковий соус із зеленню в домашніх умовах перед подачею потрібно відправити в холодильник на 30-40 хвилин.