Вершковий сирний суп
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний сирний суп готується дуже легко, дуже швидко і просто. Ніжне й ароматне блюдо полюбиться вам з першої ложки. А якщо ви подасте суп з сирними грінками, ваш обід стане ще смачніше!
Дуже смачний, дуже ніжний, з легким вершковим присмаком ... Цей сирний суп сподобається вам з першої ложки і ви будете готувати його ще не раз. Якщо ви ще жодного разу не готували це блюдо, скористайтеся цим рецептом в якому я розповім вам, як приготувати вершковий сирний суп легко і швидко.
- Кольорова капуста - 500 грам
- Картопля - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сир - 200 грам
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки (за смаком)
- Вода або бульйон - 1 літр

Очистіть картопля і наріжте його невеликими кубиками.

Очищену цибулю дрібно нарізаємо.

І дуже дрібно нарізаємо часник.

Розігріваємо каструлю з рослинним і вершковим маслом і викладаємо в неї цибулю. Обсмажуємо хвилину-дві.

Додамо картоплю і обсмажуємо разом з цибулею хвилин 5.

Додаємо подрібнений часник і готуємо буквально одну хвилину.

Додамо розібрану на суцвіття цвітну капусту і додаємо вершки.

І бульйон або воду.

Додамо сіль і варимо хвилин 20-25, поки овочі не стануть м'якими.

Потім за допомогою блендера подрібнюємо.

І додаємо мелений перець і будь-які приправи на свій смак. Ставимо суп на вогонь.

І додаємо натертий сир. Помішуємо суп, щоб сир добре розплавився.

Буде смачно, якщо ви подасте до цього супу сирні сухарики. А приготувати їх дуже легко. Нарізаємо хліб на тонкі скибочки, посипаємо сиром і викладаємо на деко.

І запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 10.

Смачного!