Рецепт Вершковий кавовий крем фото

Вершковий кавовий крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок, Швидкий сніданок
Десерти

Ніжний, ароматний десерт, який просто тане в роті!

Головне не перевзбіть вершки, інакше десерт може вийти жирним.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.

Кількість порцій: 5-7
  • Кава - 250 мілілітрів((3 ç.l. Кави на 250 мл води))
  • Жовтки - 2 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Желатин - 10 грам((2 середня лінія))
  • Вершки - 300 мілілітрів(33-35%)
вершковий кавовий крем - фото крок 1
Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, яке зазначено на упаковці.
вершковий кавовий крем - фото крок 2
Змішати жовтки з цукром.
вершковий кавовий крем - фото крок 3
Поставити на водяну баню, нагрівати до повного розчинення цукру.
вершковий кавовий крем - фото крок 4
Додати кави, перемішати.
вершковий кавовий крем - фото крок 5
Додати желатин.
Нагрівати до тих пір, поки желатин повністю не розчиниться.
Прибрати з вогню, остудити.
вершковий кавовий крем - фото крок 6
Вершки збити.
вершковий кавовий крем - фото крок 7
Змішати вершки і остигнула кавову масу.
вершковий кавовий крем - фото крок 8
Розлити по креманкам, поставити в холодильник на 3-4 годину.

Схожі рецепти