Вершкова перлова каша
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите каші і хочете навчитися швидко, просто і смачно їх варити, не проходьте повз! Я покажу дуже зручний варіант з використанням мультиварки, який вам точно сподобається. Запам'ятовуйте!
Перед вами вдала ідея, як приготувати перлову кашу з вершковим маслом на воді в мультиварці. Це чудовий гарнір до м'яса або риби, а також сніданок, наприклад. Найголовніше, що активний процес займе не більше 5 хвилин, а все інше зробить за вас техніка. До того ж, перловка в мультиварці виходить настільки смачною, що її їдять навіть ті, хто її не любить.
- Вода - 2 склянки
- Крупа перлова - 150 грам
- Сіль і вершкове масло - За смаком

1. Перлову крупу промийте кілька разів під проточною водою.

2. Після трохи обсушити.

3. Викладіть в чашу мультиварки.

4. Влийте воду, додайте за смаком сіль і трохи вершкового масла. Встановіть програму "каша" з 40-55 хвилин, в залежності від потужності вашої техніки.

5. А після звукового сигналу насолоджуйтеся результатом.
Смачного!
Смачного!