Вегетаріанський суп харчо
(покроковий рецепт з фото)
Насичений, шалено смачний і ароматний суп харчо тепер і для прихильників вегетаріанства. Дивимося рецепт вегетаріанського супу харчо і записуємо собі в куховарську книгу.
Щоб у нас вийшов смачний суп харчо (і це не має значення, вегетаріанський або звичайний) - додаємо побільше зелені і спецій: петрушка, Braai, запашний перець, хміль-сунелі. Головний секрет в приготуванні вегетаріанського супу харчо - ткемалі. Якщо можна - замініть томатну пасту на півсклянки цієї прекрасної приправи.
- Мал - 0, 5 склянки
- Вода - 2, 5 L
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень, спеції - За смаком
Картоплю відварити в мундирах, чистий.
Мал промийте і поставте варитися хвилин 20.
Поки рис вариться, готуємо інші овочі. Цибулю і часник дрібно ріжемо.
Морквину тремо на тертці.
На розігрітій сковороді в маслі обсмажуємо томатну пасту (ткемалі) хвилин 5.
Додаємо цибулю і часник.
Обсмажуємо хвилини 3, помішуючи.
Горіхи можна в блендері подрібнити.
Викладаємо до овочів на сковороду горіхи, морквину, спеції.
Хвилин 5 все обсмажили - добавили зажарку к рису.
Картоплю відварну порізали кубиками і в суп.
В готовий вегетаріанський суп харчо додаємо рубану зелень. Варимо хвилини 3.
От і все. Смачного!
От і все. Смачного!