Вечеря з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую вам простий, але оригінальний рецепт вечері з фаршу. Виходить дуже смачно і підходить навіть для святкової вечері!
Якщо у вас мало часу, щоб готувати щось сильно вишукане, тоді страви з фаршу - то, що вам підійде. Для приготування вечері з фаршу нам знадобиться курячий фарш, кілька яєць (для начинки, переважно). Подавати готову страву можна з овочами, легким гарніром. Виходить все швидко і смачно. Дивимося.
- Фарш - 800 грам
- Яйця - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Спеції, зелень - За смаком

Духовку ставимо розігріватися до 180 градусів. Яйця варимо. Фарш змішуємо з подрібненою цибулею і часником, можна додати ще яйце.

Ретельно перемішуємо, солимо, перчим. Можна додайте вимоченої в воді хліба. Тепер на харчову плівку викладаємо фарш, разравниваем. У мене начинкою були варені яйця. Але замість них можуть бути і помідори, морква або будь-які інші овочі і т.Д.

Тепер загортаємо рулет. З одного боку, потім з іншого, начинка не повинна проглядатися.

Викладаємо в деко, змащений маслом. Відправляємо в духовку на 35-40 хвилин.
Готовий наш вечерю з фаршу із золотистою скоринкою і апетитним ароматом можна подавати. Смачного!
Готовий наш вечерю з фаршу із золотистою скоринкою і апетитним ароматом можна подавати. Смачного!