Вареники в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікавий і простий рецепт вареників в горщиках - для вас! Виходить набагато ніжніше і ароматні, ніж якби ви просто їх зварили. А ще і з смачним соусом, цибулькою і печінкою. Рекомендую!
У мене немає сумнівів, цей простий рецепт вареників в горщиках вам припаде до душі! Блюдо виходить смачне, ситне, і вже дуже ароматне! До речі, для такого вечері добре підійдуть вареники з грибами, капустою… словом, будь-які, крім м'ясних. Ну ось тепер розповідаю, як зробити вареники в горщиках! Бажаю удачі!
- Вареники з картоплею - 300 грам
- Куряча печінка - 500 грам
- Цибуля - 200 грам
- Томатна паста - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Спеції - За смаком
1. Вареники злегка відварити в підсоленій киплячій воді, - не до готовності, а просто щоб спливли.
2. На сковорідці обсмажити дрібно порізану курячу печінку з улюбленими спеціями. Додамо цибулю півкільцями і томатну пасту. Обсмажити, знімаємо з вогню.
3. А тепер викладаємо в горщики, або в один великий горщик шарами: суміш зі сковороди чергуємо з варениками, і так, поки інгредієнти не закінчаться. Заливаємо зверху сметаною і додаємо улюблені спеції.
4. Тушкуємо в добре прогрітій духовці 25-30 хвилин. Смачного!