Вареники з картоплею в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами абсолютно приголомшливим рецептом приготування вареників з картоплею в горщиках. А хто любить поситнее - теж буде задоволений, так як робити будемо їх з курячою печінкою! Смачний і ароматний.
Цей простий рецепт вареників з картоплею в горщиках варто того, щоб з ним познайомитися! По суті, цим же способом можна зробити приголомшливий вечерю і з готових вареників з магазину, але, звичайно ж, найбільш смачними є якраз домашні вареники! Так що я розповім, як зробити вареники з картоплею в горщиках від і до, а ви вже не полінуйтеся і спробуйте!
- Борошно - 300 грам
- Куряча печінка - 500 грам
- Цибуля - 200 грам
- Картопляне пюре - 400 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Крем - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Замісити тісто з води, борошна, яйця й невеликої кількості солі. Залишимо на час приготування начинки в холодильнику.
2. Тепер відваримо картоплю і зробимо пюре. Вершкове масло, сметана та інші приправи - на ваш погляд. Остудити начинку.
3. Тепер ліпимо з тіста вареники, в якості начинки використовуємо пюре. Відварюємо, як зазвичай, в окропі 3-4 хвилини.
4. Паралельно на рослинній олії обсмажити курячу печінку шматочками і подрібнену цибулю. Приправи - за смаком.
5. Перекладаємо вареники з невеликим кількістю рідини в горщики, по верху викладаємо суміш зі сковорідки. Заливаємо зверху сметаною. tusim 20 хвилин під кришкою в духовці, розігрітій до 180 градусів.
6. Смачного!