Варена яловичина
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, що особливо смачного в відварному м'ясі? А я вам скажу, що треба терміново випробувати цей простий рецепт вареної яловичини. Виходить пікантна і соковита закуска на святковий стіл!
Хочу сказати, що сам по собі смак вареної яловичини мені не особливо подобається, тому навіть в супі я її виловлюють. Тому і до цього рецепту приготування вареної яловичини спочатку поставилася скептично. А моя подруга ось приготувала, і ви знаєте, , від моїх сумнівів не залишилося і сліду! Приголомшливо смачна закуска вийшла, соковита і пряна! На святковому столі, я думаю, буде хітом! Так що розповідаю, як зробити варену яловичину!
- Яловичина - 1-2 кілограм
- Коріння - За смаком (для бульйону - селера, цибулина, морква, і т.Д.)
- Зелень - За смаком (у мене - кінза і базилік)
- Часник - 5 зубчиків
- Аджика - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Отже, яловичину прямо цілими шматками відварюємо до готовності разом з корінням. Солимо і перчимо до смаку.
2. Коли звариться й охолоне, - дістаємо, робимо надрізи уздовж волокон і починаємо сумішшю з подрібненої зелені і часнику. Пов'язуємо джгутами, щоб трималося разом.
3. Рясно змащуємо м'ясо з усіх боків аджикою, і замотати плівкою.
4. Зберігаємо в холодильнику, і в міру настання апетиту - нарізаємо і подаємо! Пригощайтеся!