Рецепт Варена яловичина фото

Варена яловичина
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Здавалося б, що особливо смачного в відварному м'ясі? А я вам скажу, що треба терміново випробувати цей простий рецепт вареної яловичини. Виходить пікантна і соковита закуска на святковий стіл!

Опис приготування:

Хочу сказати, що сам по собі смак вареної яловичини мені не особливо подобається, тому навіть в супі я її виловлюють. Тому і до цього рецепту приготування вареної яловичини спочатку поставилася скептично. А моя подруга ось приготувала, і ви знаєте, , від моїх сумнівів не залишилося і сліду! Приголомшливо смачна закуска вийшла, соковита і пряна! На святковому столі, я думаю, буде хітом! Так що розповідаю, як зробити варену яловичину!

  • Яловичина - 1-2 кілограм
  • Коріння - За смаком (для бульйону - селера, цибулина, морква, і т.Д.)
  • Зелень - За смаком (у мене - кінза і базилік)
  • Часник - 5 зубчиків
  • Аджика - За смаком
  • Спеції - За смаком
варена яловичина - фото крок 1
1. Отже, яловичину прямо цілими шматками відварюємо до готовності разом з корінням. Солимо і перчимо до смаку.
варена яловичина - фото крок 2
2. Коли звариться й охолоне, - дістаємо, робимо надрізи уздовж волокон і починаємо сумішшю з подрібненої зелені і часнику. Пов'язуємо джгутами, щоб трималося разом.
варена яловичина - фото крок 3
3. Рясно змащуємо м'ясо з усіх боків аджикою, і замотати плівкою.
варена яловичина - фото крок 4
4. Зберігаємо в холодильнику, і в міру настання апетиту - нарізаємо і подаємо! Пригощайтеся!

Схожі рецепти