Рецепт Варена форель фото

Варена форель
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Я підготувала для вас приголомшливо смачний і оригінальний рецепт. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати форель варену. Це буде не просто відварна риба на закуску, а класне гаряче блюдо. Дивіться!

Приготування займе зовсім мало часу, але цим блюдом ви точно зможете здивувати сім'ю і гостей. У вас вийде щось середнє між супом з грінками і гарячим блюдом. До речі, за бажанням можна доповнити цю красу свіжим салатом.

Наполегливо рекомендую!

  • Філе форелі - 300 грам
  • Багет - 0, 5 штуки
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Вино біле сухе - 240 мілілітрів
  • Імбир - 1 штука (шматочок близько 3 см)
  • Розмарин - 1-2 штук (гілочки)
  • Сіль, перець - За смаком
варена форель - фото крок 1
Підготуйте всі продукти. Помийте і висушіть рибку.
варена форель - фото крок 2
Батон порізати скибочками і обсмажте до золотистого на 1-2 ложках олії з обох сторін.
варена форель - фото крок 3
Розтопіть на чистій сковороді масло, що залишилося і влийте вино. Додайте порізаний імбир, розмарин. Прокип'ятіть пару хвилин.
варена форель - фото крок 4
Приберіть розмарин, додайте трохи солі і перцю і відправте рибку варитися у вині на 3 моменти.
варена форель - фото крок 5
Викладайте грінки на тарілку, зверху кладіть рибку і поливайте щедро соусом. Смачного!

Схожі рецепти