Варена форель
(покроковий рецепт з фото)
Я підготувала для вас приголомшливо смачний і оригінальний рецепт. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати форель варену. Це буде не просто відварна риба на закуску, а класне гаряче блюдо. Дивіться!
Приготування займе зовсім мало часу, але цим блюдом ви точно зможете здивувати сім'ю і гостей. У вас вийде щось середнє між супом з грінками і гарячим блюдом. До речі, за бажанням можна доповнити цю красу свіжим салатом.
Наполегливо рекомендую!
- Філе форелі - 300 грам
- Багет - 0, 5 штуки
- Вершкове масло - 70 грам
- Вино біле сухе - 240 мілілітрів
- Імбир - 1 штука (шматочок близько 3 см)
- Розмарин - 1-2 штук (гілочки)
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі продукти. Помийте і висушіть рибку.
Батон порізати скибочками і обсмажте до золотистого на 1-2 ложках олії з обох сторін.
Розтопіть на чистій сковороді масло, що залишилося і влийте вино. Додайте порізаний імбир, розмарин. Прокип'ятіть пару хвилин.
Приберіть розмарин, додайте трохи солі і перцю і відправте рибку варитися у вині на 3 моменти.
Викладайте грінки на тарілку, зверху кладіть рибку і поливайте щедро соусом. Смачного!